NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Sollicitatiegesprek

Cruciale presentatie op weg naar nieuw werk. Evenals bij het opstellen van de sollicitatiebrief is het ook bij het voorbereiden van het sollicitatiegesprek raadzaam om een professional, zoals een jobcoach, in te schakelen. Deze coach neemt met de kandidaat de vragen door die de potentiële werkgever waarschijnlijk gaat stellen, maar ook de vragen die de werkgever niet behoort of zelfs niet mag stellen. Er wordt ook inzicht geboden in interviewtechnieken en hoe daar als kandidaat mee om te gaan.

Los van de inhoud dient er veel aandacht te worden besteed aan de presentatie. In de eerste minuut van de ontmoeting wordt de eerste indruk gevestigd die bepalend is voor de rest van de relatie tussen de personen. Manier van bewegen en praten, kleding en persoonlijke verzorging; het zijn allemaal elementen die van invloed zijn op die eerste indruk. Hierbij moet tevens worden gelet op de aard van de functie en de onderneming waar wordt gesolliciteerd. Bij een chique investeringsbank gaat men anders gekleed dan in een hip reclamebureau.

Klik hier voor de details.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen