NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Outplacement

Outplacement is het van werk naar werk begeleiden van werknemers. Outplacement is een van de middelen die een werkgever kan inzetten om afscheid te nemen van een of meerdere werknemers. Outplacement kan bijvoorbeeld worden ingezet bij een onoverbrugbaar conflict tussen werkgever en werknemer of bij een reorganisatie waarbij een of meerdere werknemers boventallig worden.

Het gaat om werknemers die een baan hebben, maar om uiteenlopende redenen op zoek moeten naar een andere werkomgeving. Het outplacementtraject omvat een aantal stappen, te beginnen bij zelfonderzoek om vast te stellen wat de kandidaat wil en kan. Daarna volgen de oriëntatie op de arbeidsmarkt, het solliciteren en de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden met de nieuwe werkgever. Omdat werknemers weinig ervaring met outplacement hebben (het komt gemiddeld één keer in de loopbaan voor), is het raadzaam om een specialist of een in dit vakgebied gespecialiseerd bureau in te schakelen. Zij kennen de kneepjes van het vak en weten nauwkeurig de weg op de arbeidsmarkt te vinden. De kosten die hiermee verband houden, worden in de meeste gevallen vergoed door de oorspronkelijke werkgever.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Bereken transitievergoeding

Bereken wat u kunt besteden aan outplacement en opleiding

Bereken direct

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek Ontslagvergoeding 2022

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslagregels 2022, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

 

Gratis aanvragen

Gratis controle van uw CV

Laat onze coaches uw CV beoordelen en ontvang een waardevol advies

Direct aanvragen