NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Online Jobhunting

Voor wie bestemd?

Online jobhunting is een dienst waarin u zelf kunt zoeken naar vacatures. Door middel van het online programma krijgt u inzicht in vrijwel alle online te vinden vacatures.

 

Voordelen

In het online systeem zijn op elk moment rond de 200.000 vacatures vindbaar. Hier vindt u vacatures vanuit nationale, regionale en plaatselijke vacaturebanken. Dit is aangevuld met branche- en expertisegebonden vacaturebanken, uitzendbureaus, werving & selectie bureaus, kranten en erg belangrijk: vacaturesites van bedrijven zelf.

De complete verzameling aan vacatures in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid van dit systeem en een jobhunter, maakt het een effectieve dienst.

 

Werkwijze

De jobhunter maakt als eerste een afspraak om een introductie te geven over het programma. Dit gesprek bestaat uit: een zoekprofiel samenstellen en uitleg over het programma waarbij de eerste zoekopdrachten ingesteld kunnen worden.

Vervolgens worden een aantal belafspraken ingepland en vaste contactmomenten per email. De jobhunter kijkt tijdens de totale looptijd over de schouders met u mee naar passende vacatures en is te bereiken voor vragen of hulp.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Bereken transitievergoeding

Bereken wat u kunt besteden aan outplacement en opleiding

Bereken direct

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek Ontslagvergoeding 2021

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslagregels 2021, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

 

Gratis aanvragen

Gratis controle van uw CV

Laat onze coaches uw CV beoordelen en ontvang een waardevol advies

Direct aanvragen