NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Loopbaan begeleiding

Begeleiding en advies van professionals voor werknemers die zich oriënteren op vervolgstappen in hun carrière. Klanten van de loopbaan begeleider hebben doorgaans al een baan, maar willen het maximale uit hun carrière halen. Daarnaast begeleidt deze specialist werknemers die een re-integratietraject of een outplacementtraject doorlopen.

De loopbaan begeleider helpt de aspirant-sollicitant om de feiten op een rijtje te zetten: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Wat moet ik nog doen om verder in mijn loopbaan te komen? Dat soort vragen.

Verder kent de professionele begeleider (sluip)wegen op de arbeidsmarkt op zijn of haar duimpje. De loopbaan begeleider heeft uitgebreide netwerken waar de kandidaat gebruik van kan maken. Bovendien zorgt de loopbaan begeleider ervoor dat de aspirant-sollicitant goed beslagen ten ijs komt op het moment dat deze zich op de arbeidsmarkt gaat manifesteren. Zo worden vaardigheden rond het schrijven van sollicitatiebrieven en CV’s bijgewerkt en sollicitatiegesprekken worden goed voorbereid.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Bereken transitievergoeding

Bereken wat u kunt besteden aan outplacement en opleiding

Bereken direct

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek Ontslagvergoeding 2022

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslagregels 2022, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

 

Gratis aanvragen

Gratis controle van uw CV

Laat onze coaches uw CV beoordelen en ontvang een waardevol advies

Direct aanvragen