NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Nextjob Outplacement erkend met Cedeo-certificaat

Nextjob Outplacement is door Cedeo erkend met een certificaat voor outplacement, loopbaanbegeleiding en coaching. Dit is erkend op basis van klanttevredenheidsonderzoeken die zijn uitgevoerd door onafhankelijk onderzoeksinstituut Cedeo, waaruit blijkt dat werkgevers zeer tevreden zijn met de dienstverlening van Nextjob Outplacement. Cedeo voert klanttevredenheidsonderzoeken uit onder aanbieders van outplacementtrajecten en andere HR-diensten, om werkgevers en werknemers inzicht te geven in welke bureaus naar tevredenheid van bedrijven outplacementtrajecten en andere HR-diensten verzorgen. Conclusie van Cedeo is dat NextJob Outplacement het predikaat “Cedeo erkend” mag voeren op het gebied van outplacement, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleiding.

 

Outplacementtraject NextJob wordt positief beoordeeld door werkgevers

HR-functionarissen krijgen door Cedeo vragen voorgelegd over de ervaringen met  de outplacementtrajecten uitgevoerd door NextJob Outplacement. De vragen gaan onder andere over: bent u tevreden over het plan van aanpak en de informatievoorziening, bent u tevreden over de uitvoering en de kwaliteit van de adviseurs. Ook komen vragen over de organisatie, prijs/ kwaliteit verhouding en relatiebeheer door het outplacementbureau aan de orde. Op meer dan 97% van de vragen is door alle respondenten het oordeel tevreden of zeer tevreden gegeven. Dit onderzoek wordt met regelmaat opnieuw uitgevoerd om het predikaat ook te mogen behouden.

  

Cedeo keurmerk 2023 - 2024 voor NextJob

Voor de komende 2 jaar (2023-2024) heeft NextJob weer een cedeo erkenning gekregen, omdat onze klanten zeer tevreden waren:   

97% van de NextJob klanten geeft aan ‘tevreden’ tot ‘zeer tevreden’ te zijn over NextJob.

 

Enkele citaten van klanten:

“De werkgever kwam in het kader van de ontslagregeling met een ander bureau, maar dat voelde niet goed omdat het van de werkgever vandaan kwam. Toen ben ik zelf gaan zoeken en heb ik NextJob gevonden.”

“ Zelf zat ik in een moeilijke periode en daar was alle begrip voor. NextJob heeft mij daarin goed geholpen.”

“Het is heel leerzaam, als je nieuw bent op de arbeidsmarkt. Je hebt voor nu en voor later profijt van zo’n traject. Ik heb ook testen gehad over de richting die ik op wil gaan.

“Veel heb ik geleerd over het schrijven van brieven en sinds ik bij NextJob ben geweest is mijn cv helemaal top”,

“Samen met NextJob hebben we mijn cv mooi gemaakt en mijn LinkedIn opgeleukt en ze hebben geholpen met het schrijven van brieven.”

“De coach van NextJob was goed in het geven van peptalks, het motiveren en het leren om te gaan met teleurstellingen. Ook kreeg ik vacatures aangereikt en keek hij bijvoorbeeld vooraf mijn sollicitatiebrieven na”

“De kosten vielen binnen de vergoeding die daarvoor beschikbaar was en het was het waard”

“Ik ben zo goed begeleid in alles. De coaches van NextJob hebben voor mij echt de puntjes op de i gezet. Ik heb heel veel gehad aan de rollenspellen, waardoor ik heb geleerd om een goed verhaal te vertellen”

“Belangrijk was dat ik na dertig jaar werken en dan ineens op zoek naar een baan, door de NextJob-coach op mijn gemak werd gesteld. Hij heeft mij zelfvertrouwen gegeven”

“Ik zou NextJob echt bij anderen aanraden, want het is heel persoonlijk en maatwerk.”

 

Outplacementtraject begeleidt werknemers naar een baan bij andere werkgever

NextJob Outplacement wordt door werkgevers ingezet om werknemers te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe baan buiten de huidige organisatie. Outplacement wordt vooral ingezet bij boventalligheid of dreigend ontslag. NextJob Outplacement zet de volgende instrumenten in om een passende baan te vinden voor de werknemer:

  • Uitvoeren van assessment testen om persoonlijke en professionele situatie te inventariseren en sterke en zwakke punten te ontdekken.
  • Opstellen van zoekprofiel waarmee de kandidaat gericht vacatures gaat zoeken.
  • Sollicitatietraining met als eindresultaat een goede CV en sollicitatiebrief en verbetering van sollicitatievaardigheden; oefenen en voorbereiden van sollicitatiegesprekken waarmee het zelfvertrouwen in gesprekken wordt vergroot.
  • Workshop netwerken, onder andere het leren toepassen van LinkedIn en social media om via het eigen netwerk vacatures te traceren.
  • Actieve jobhunt door eigen job hunters: NextJob jobhunters zoeken naar openbare en verborgen vacatures en arrangeren sollicitatiegesprekken voor de kandidaat
  • Coaching gedurende het gehele outplacementtraject. Werknemers in een onzekere situatie hebben behoefte aan coaching en een klankbord. De NextJob adviseurs zorgen daarvoor.

 

- Update - Ook in 2023 is NextJob Outplacement cedeo erkend

NextJob Outplacement is recent weer getest door Cedeo. NextJob Outplacement heeft weer voldaan aan de strenge eisen van Cedeo.

Vraag hier het volledige Cedeo onderzoek klanttevredenheid outplacementtraject aan.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen