NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Hoge klanttevredenheid outplacementtrajecten

Onderstaand een overzicht van reviews van klanten waarvoor Nextjob Outplacement outplacementtrajecten heeft uitgevoerd:

"Jos Schenk heeft mij en mijn vrouw geholpen een andere baan te vinden. Ik als IT consultant en mijn vrouw als service medewerker in een restaurant.

Dat heeft hij gedaan op een prettige en stimulerende manier. Het zoeken naar een andere baan was voor mij een langdurig proces. Mijn leeftijd, 50+, helpt dan ook niet.

Desondanks is het toch gelukt. Mijn vrouw (ook 50+) was al lang ontevreden over haar baan, had echter geen plannen om wat anders te zoeken. Door stimulering van Jos Schenk heeft ze nu een nieuwe baan, waar ze helemaal zin in heeft. Kortom ik kan iedereen die een andere baan zoekt, Jos Schenk van harte aanbevelen".

 

"Na ruim 16 jaar bij mijn vorige werkgever was het voor mij einde oefening en moest ik op zoek naar een nieuwe baan. Via internet ben ik bij Nextjob Outplacement terecht gekomen en bij het intakegesprek met Milou was er gelijk een klik en een goed gevoel. De verdere begeleiding van mijn outplacement traject was fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Duidelijke communicatie en afspraken, goed en vakkundig advies en begeleiding, aanstekelijk enthousiasme. De uitstekende begeleiding bij het schrijven van mijn brieven en de goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken hebben mij enorm geholpen. De LinkedIn workshop was ook zeer leerzaam en waardevol. En na 5 maanden outplacement via Nextjob heb ik een fantastische baan gevonden waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Al met al een enorme positieve ervaring!!"

 

"Ik heb veel aan Milou van Nextjob gehad. Ze heeft mij uitstekend geholpen in het vinden van een nieuwe baan. Laat in de avond mailen en een sollicitatiebrief opstellen was geen probleem voor deze topper! De Linkedin cursus is voor mij heel waardevol geweest. Bedankt voor alles en Milou laat de baas zuinig op je zijn."

 

"Ik heb veel hulp gehad van Milou om een passende baan te vinden.Omdat ik ruim 15 jaar niet had gesolliciteerd was ik vrij onzeker hoe ik een en ander moest aanpakken.Door haar aanstekende enthousiasme, haar gedrevenheid  en vakkundig inzicht heb ik snel mijn draai gevonden en heb ik verschillende brieven geschreven en ben ik uitgenodigd voor gesprekken.Samen hebben wij de brieven, vragen en gesprekken goed voorbereid, waardoor ik goed voorbereid en zeker overkwam.  Ik ben nu aangenomen op een functie waar ik geen ervaring in heb maar door mijn gesprekken heb ik ze de indruk gegeven dat ik de juiste persoon ben voor de functie.Ik raad zeker Nextjob aan voor begeleiding naar ander werk, iemand die je achter je staat, helpt, corrigeert  en adviseert  en je begeleidt in deze lastige tijd van je leven, maakt het  solliciteren tot iets positief en leuk."

 

"Ik ben begonnen aan een traject bij Nextjob omdat ik bij mijn oude werkgever niet op mijn plek zat. Ik wist niet goed wat ik wilde in een volgende baan, dat maakt zoeken naar werk best lastig. Om deze reden zijn we begonnen met kijken wat ik nou eigenlijk wilde. Milou van Nextjob Outplacement heeft me daar heel goed mee geholpen. Samen hebben we gekeken naar wat ik kan en wat ik wil. Daarna heeft ze me geholpen om mijn cv helemaal op orde te krijgen en om sollicitatiebrieven te schrijven. Toen ik een sollicitatiegesprek had, heeft ze me heel goed geholpen om me daarop voor te bereiden."

"Het resultaat is dat ik bij mijn eerste sollicitatie een baan kreeg aangeboden die precies is wat ik zoek! Dankzij Milou en Nextjob heb ik dus in zeer korte tijd de perfecte plek gevonden."

 

"De website sprak mij aan. Toen heb ik contact gezocht en dat positieve gevoel werd daarna alleen maar bevestigd."

 

"Tijdens hun presentatie maakten zij van de verschillende bureaus de prettigste indruk."

 

"Jos Schenk was ervaren en helder in zijn communicatie. Hij wist heel goed te luisteren naar de vraag en daarop in te spelen."

 

"De module voor jobhunting is heel goed. De begeleider Milou Goossen was heel erg opgewekt, stimulerend en oplossingsgericht en had een positieve instelling."

 

"Op zoek naar een nieuwe baan heeft mij doen besluiten om het outplacementtraject via NextJob te volgen. De kennis, maar bovenal het vertrouwen die zij (met name Milou) mij geven heeft mij doen komen op het punt waar ik nu sta.

Ik heb dankzij NextJob Outplacement mijn kennis op MS Officegebied kunnen vergroten door een cursus te volgen met zeer goed resultaat. Zij hebben mij weer het vertrouwen in mij zelf leren op te bouwen, doordat ik zelf aan de slag ben gegaan met het zoeken van passende vacatures. Maar ook door de persoonlijke gesprekken en als het even niet meer gaat de bemoediging. Samen kijken naar hoe je het beste je brief kunt neer zetten om deze vervolgens te sturen naar organisaties die vacatures hebben. Dat geeft net even die ruggensteun die je op dat moment wilt hebben.

Ik heb dankzij NextJob goede hoop op de toekomst, en zou eenieder deze begeleiding van harte toe willen wensen."

 

"Op zoek naar een outplacementbureau kwam ik op de site terecht en heb een leuk boekje aangevraagd. Dat hebben ze direct opgestuurd en daarna hebben ze contact opgenomen."

 

"We waren op zoek in de regio en kwamen leuke brochures tegen, waarin alles duidelijk werd beschreven, en die bleken van Nextjob te zijn", "Ze verzorgen een goede intake en ze nemen een duidelijk plaats in ten opzicht van de werkgever en de werknemer."  "Ik vind hen met name heel erg praktisch, niet vaag maar concreet. Ze gaan met de mensen aan de slag."

 

"Op onze vraag om informatie hebben ze een mooi boekje opgestuurd en vervolgens hebben ze gebeld en gemaild en zijn ze snel op gesprek gekomen." "Bij het kennismakingsgesprek heb ik de leden van het team uitgenodigd en iedereen had na afloop vertrouwen in het bureau." 

 

"Het plan van aanpak was wel een standaard model maar heel flexibel aan te passen aan de kandidaat", "Het programma van het traject was absoluut heel erg doelmatig en planmatig en per periode waren de stappen duidelijk omschreven." "Er was een groepsbijeenkomst met Nextjob erbij en vervolgens hebben ze een individuele intake gehouden en voor ieder een programma opgesteld, dat binnen het budget viel."

 

"De trajecten zijn heel persoonlijk en afgestemd op de behoefte van de medewerker. Opvallend is hoe snel ze met iemand aan de slag gaan en ze zitten er kort op. Tussentijds krijg ik prima rapportages per kandidaat." "Ze geven goede begeleiding bij het solliciteren, bespreken vooraf het sollicitatiegesprek en geven tips, en ze kijken actief mee bij het schrijven van brieven."

 

"De coach heeft heel goed meegedacht en heeft de medewerker de ruimte gegeven om te ontdekken, wat hij wil. Sterk is vooral de persoonlijke aanpak en de aandacht voor het individu."

 

"Het loopt heel goed. eigenlijk krijg je dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag antwoord op je e-mail", "Je hebt niet altijd direct de juiste persoon aan de lijn, maar ze vragen altijd goed door en vragen of je teruggebeld wilt worden", "De bereikbaarheid is in één woord fantastisch."

 

"We hebben regelmatig contact. Ze bellen op, komen langs en sturen informatie op", "Ze doen dat op een goede manier en informeren belangstellend naar hoe het ermee gaat."

 

"Ze zijn niet absurd duur. Hun prijs ligt in de lijn met andere bureaus."

 

"Sterk vind ik de adviseur met zijn persoonlijkheid, zijn no-nonsense aanpak en zijn out-of-the box denken. We hebben een goede klik." 

 

Meer reviews van klanten

Reviews van werkgevers

 

Meer weten over de outplacementtrajecten van Nextjob? Krijg informatie bij onze outplacement coach of bel 088-2050 888

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen