NextJob - Telefoonnummer NextJob - Outplacement
Cedeo NextJob - Telefoonnummer

Outplacement Amsterdam Nextjob:

Nextjob Amsterdam
Adres van Eeghenlaan 27

1071 EN Amsterdam
Telefoon (020) 82 08 259
E-mail Amsterdam@nextjob.nl

Bestel hier gratis het boekje 'van werk naar Werk' 

 

 

Over Nextjob Outplacement Amsterdam

Nextjob Outplacement Amsterdam helpt u bij het vinden van een nieuwe baan na ontslag of bij ziekte. NextJob Outplacement levert maatwerk. We begeleiden zowel individueel ontslagen werknemers  als werknemers bij collectief ontslag.

  

Eerste kennismaking met NextJob Outplacement

Wij hanteren een persoonlijke en gefaseerde aanpak. In elke fase krijgt u alle tijd en aandacht van coach Martijn Ket. Na het eerste telefonisch contact voeren we een intakegesprek op kantoor. Wij inventariseren uw persoonlijke, professionele en financiële situatie en uw verwachtingen. We stellen een persoonlijk Plan van Aanpak en offerte op.

  

Over outplacement coach Martijn Ket

Martijn Ket verzorgt individuele en collectieve outplacement en re-integratietrajecten. Hij werkt samen met een groot netwerk van NLP coaches, psychologen, (arbeidsrecht)juristen, social media trainers, hypnotherapeuten, fiscalisten en accountants. Al deze specialisten kunnen direct worden ingezet daar waar nodig.

 

Individuele en collectieve coaching en training

Martijn Ket geeft individuele en collectieve coaching en trainingen, zowel in opdracht van werkgevers als direct voor werknemers. Het betreffen sales en communicatietrainingen en coaching voor werknemers die tegen een burn-out aanzitten. Het beste is om voordat de overspannenheid toeslaat een individueel coaching traject in te zetten. De ervaring leert dat wanneer er op tijd gereageerd wordt op de signalen van de werknemers een burn-out te voorkomen is.

  

Outplacementtraject na ontslag

Martijn Ket begeleidt werknemers in individuele en collectieve outplacementtrajecten ‘van werk naar werk’ en bij het ‘starten bedrijf na ontslag’. Hij heeft voor een groot farmaceutisch bedrijf, samen met een jobcoach, het gehele outplacementtraject voor 100 boventallige medewerkers verzorgd waarbij 85 werknemers binnen 6 - 9 maanden geplaatst zijn. Martijn Ket geeft presentaties en workshops over outplacementtrajecten aan directieleden, HR Managers, OR-leden in het bedrijfsleven en de (semi-)overheden en aan werknemers.

 

2e spoortrajecten bij ziekte

Martijn Ket begeleidt werknemers in 2e spoortrajecten van 3 tot 12 maanden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Tevens voert hij haalbaarheidsonderzoeken voor individuele 2e spoortrajecten uit.

   

Contact met outplacementbureau NextJob Amsterdam

Wilt u weten wat NextJob Outplacement Amsterdam voor u kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak outplacement coach of bel 020 8208259

 

Martijn Ket

Outplacement coach Amsterdam

martijn@nextjob.nl

T. 020 8208259

Bestel het gratis boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches

Maak afspraak

Contact

Neem direct contact met ons op via
088 - 205 08 88 of info@nextjob.nl

Contactformulier

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Bezoek een lezing

Bezoek een gratis lezing over het vinden van een baan vanuit ontslag, boventalligheid of ziekte.

Meld u aan

Bereken transitievergoeding

Wanneer u wordt ontslagen heeft u recht op een transitie-vergoeding

Bereken direct

Cedeo

Vraag het volledige Cedeo-onderzoek aan

Direct aanvragen

Sollicitatietips 2018

Bestel het gratis boek Ontslagvergoeding 2018

Bestel gratis boek transitievergoeding 2018

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslagregels 2018, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

 

Gratis aanvragen