NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

 Outplacement Amsterdam Nextjob:

NextJob Amsterdam
Adres van Eeghenlaan 27
1071 EN Amsterdam
Telefoon (020) 8208259
E-mail Amsterdam@nextjob.nl

Direct contact met outplacement bureau Amsterdam

 

Over Nextjob Outplacement Amsterdam

Nextjob Outplacement Amsterdam helpt u bij het vinden van een nieuwe baan na ontslag of bij ziekte. NextJob Outplacement levert maatwerk. We begeleiden zowel individueel ontslagen werknemers  als werknemers bij collectief ontslag.

  

Eerste kennismaking met NextJob Outplacement

Wij hanteren een persoonlijke en gefaseerde aanpak. In elke fase krijgt u alle tijd en aandacht van onze outplacement coach. Na het eerste telefonisch contact voeren we een intakegesprek op kantoor. Wij inventariseren uw persoonlijke, professionele en financiële situatie en uw verwachtingen. We stellen een persoonlijk Plan van Aanpak en offerte op.

 

Kandidaten begeleid door NextJob Outplacement in Amsterdam

NextJob Outplacement heeft kandidaten met succes begeleid van -onder andere- de volgende werkgevers:

          AFC Ajax

 

          KLM 

 

 

         ING Groep

 

          American Express

  

 

Over outplacement coach Martijn Ket

Martijn Ket verzorgt individuele en collectieve outplacement en re-integratietrajecten. Hij werkt samen met een groot netwerk van NLP coaches, psychologen, (arbeidsrecht)juristen, social media trainers, hypnotherapeuten, fiscalisten en accountants. Al deze specialisten kunnen direct worden ingezet daar waar nodig.

 

Individuele en collectieve coaching en training

Martijn Ket geeft individuele en collectieve coaching en trainingen, zowel in opdracht van werkgevers als direct voor werknemers. Het betreffen sales en communicatietrainingen en coaching voor werknemers die tegen een burn-out aanzitten. Het beste is om voordat de overspannenheid toeslaat een individueel coaching traject in te zetten. De ervaring leert dat wanneer er op tijd gereageerd wordt op de signalen van de werknemers een burn-out te voorkomen is.

  

Outplacementtraject na ontslag

Nextjob begeleidt werknemers in individuele en collectieve outplacementtrajecten ‘van werk naar werk’ en bij het ‘starten bedrijf na ontslag’. Nextjob heeft voor een groot farmaceutisch bedrijf het gehele outplacementtraject voor 100 boventallige medewerkers verzorgd waarbij 85 werknemers binnen 6 - 9 maanden geplaatst zijn. Nextjob geeft presentaties en workshops over outplacementtrajecten aan directieleden, HR Managers, OR-leden in het bedrijfsleven en de (semi-)overheden en aan werknemers.

 

2e spoortrajecten bij ziekte

Nextjob begeleidt werknemers in 2e spoortrajecten van 3 tot 12 maanden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Ook voeren wij haalbaarheidsonderzoeken voor individuele 2e spoortrajecten uit.

   

Contact met outplacementbureau NextJob Amsterdam

Wilt u weten wat NextJob Outplacement Amsterdam voor u kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak outplacement coach of bel 020 8208259

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen