NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Outplacement Eindhoven Nextjob:

NextJob Eindhoven
Adres Noord Brabantlaan 265
5652 LD Eindhoven
Telefoon (088) 2050888
E-mail info@nextjob.nl

Direct contact met outplacement bureau Eindhoven

 

Over Outplacement Eindhoven Nextjob

NextJob Outplacement Eindhoven : succesvolle begeleiding in Eindhoven

Samen het hoogst haalbare bereiken, daar ga ik voor! Hoe jij begeleid wilt worden wanneer je uitvalt of jouw baan verliest? Dat vormt het uitgangspunt van ons traject. Oprechte aandacht voor jou, een luisterend oor, passie en de wil om iets te betekenen voor jou leiden tot resultaat voor jouw re-integratie en outplacement. Dat mag je van ons verwachten.

 

Outplacement coach Eindhoven is Marjon van der Lee: persoonlijk en betrokken

Ik ben een open en energieke, creatieve en zorgvuldige coach, empatisch en betrokken en soms confronterend wanneer dat jou verder brengt. Ik ben persoonlijk betrokken bij de uitvoering van jouw traject. Een traject met mij is gericht op de persoonlijke aandacht die ieder mens nodig heeft. Samen verkennen we nieuwe wegen die leiden tot een nieuwe baan.

 

Jouw wensen en behoeften zijn leidend

Ieder mens is uniek met eigen dromen, wensen en ambities. Dat vraagt om een open blik én duidelijke doelen. En dat is wat je bij mij zult vinden. Ieder traject is maatwerk. We leren elkaar kennen en stemmen volledig af op jouw wensen.

 

Specialisaties Marjon van der Lee

Ik heb veel ervaring met re-integratietrajecten vanwege uitval door psychische of fysieke oorzaken en outplacementtrajecten. Door mijn eigen persoonlijke ervaringen met uitval, weet ik wat het is om een traject te doorlopen. Met deze ervaring kan ik jou helpen weer op een fijne plek terecht te komen.

 

Wat je mag verwachten van het outplacementtraject

 

Kennismaking is de start van outplacement of reintegratie

Wij richten ons op jouw situatie en starten met een uitgebreide kennismaking. Wat is de reden van je uitval of ontslag? We richten ons op wat je leuk vond aan je werk, functie, werkgever, wat spreekt je aan en wat juist niet? Wat zijn beperkingen en vooral ook jouw mogelijkheden?

 

Wie ben je, wat kun je en wat wil je?

Je krijgt inzicht in wat jou tot op heden heeft gebracht waar je nu staat en in hoeverre dat voor jou aansluit bij wie je bent. We gaan aan de slag met jouw persoonlijke waarden die je van belang vindt. Waar word jij blij van? Waar krijg je energie van of juist niet? En wat zijn je mogelijkheden? We besteden aandacht aan jouw talenten en kwaliteiten. Herkennen hoe je doet wat je doet en waarom om te voorkomen dat je nog eens in deze situatie beland.

 

Richting bepalen en op je doel af

Het doel is om jou weer richting te geven en terug te keren in het arbeidsproces. We gaan op zoek naar jouw kansen en mogelijkheden. Jij hebt de keuze om het leven te leiden dat je graag wilt. Laten we samen op onderzoek gaan!

 

Wil jij weten wat NextJob Outplacement Eindhoven voor jou kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak outplacement coach of bel 088-20 50 888

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen