NextJob - Telefoonnummer NextJob - Outplacement
Cedeo NextJob - Telefoonnummer

Van werk naar WERK boek

Ontvang het boek gratis door onderstaand formulier in te vullen

 

van Werk naar WERK

Het boek “Van werk naar WERK” is een uitgave van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan. Het boek is bestemd voor werknemers die boventallig zijn en binnenkort hun baan verliezen. Het boek beschrijft alle facetten van de zoektocht naar een nieuwe baan: leren omgaan met het baanverlies, invloed van ontslag op de financiele positie (WW uitkering), zelfonderzoek naar sterke punten, job hunten, schrijven van een goede sollicitatiebrief en een goed curriculum vitae en de voorbereiding op het sollicitatiegesprek.

 

NextJob helpt u met het vinden van een nieuwe baan

De doelstelling van NextJob is om (ontslagen) werknemers zo snel en adequaat mogelijk aan een nieuwe baan te helpen. Werknemers die outplacement van hun werkgever mogen volgen zijn welkom om contact te zoeken. Ook werkgevers die op een nette manier afscheid willen nemen van boventallige werknemers kunnen ons inschakelen. NextJob voert zowel individuele als collectieve outplacement trajecten uit. U kunt ons bellen op 088 20 50 888 voor een vrijblijvende afspraak.

 

Bij NextJob Outplacement werken outplacement coaches, jobhunters, sociale zekerheidsdeskundigen (WW, WIA) en financieel adviseurs.

 

Wat klanten zeggen over NextJob Outplacement 

Klanten zijn zeer tevreden over onze dienstverlening en waarderen ons met gemiddeld een 8,5:  "Het resultaat is dat ik bij mijn eerste sollicitatie een baan kreeg aangeboden die precies is wat ik zoek", "coach Milou Goossen was heel erg opgewekt, stimulerend en oplossingsgericht en had een positieve instelling", "ik zou eenieder deze begeleiding van harte toe willen wensen". Lees meer reviews van klanten over NextJob Outplacement.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches

Maak afspraak

Contact

Neem direct contact met ons op via
088 - 205 08 88 of info@nextjob.nl

Contactformulier

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Bezoek een lezing

Bezoek een gratis lezing over het vinden van een baan vanuit ontslag, boventalligheid of ziekte.

Meld u aan

Bereken transitievergoeding

Bereken wat u kunt besteden aan outplacement en opleiding

Bereken direct

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Sollicitatietips 2018

Bestel het gratis boek Ontslagvergoeding 2018

Bestel gratis boek transitievergoeding 2018

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslagregels 2018, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

 

Gratis aanvragen