NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Over NEXTJOB Loopbaan Coaching

 

Loopbaan Coaching steeds belangrijker

De Loopbaan Coaches bij NEXTJOB weten al meer dan 20 jaar elke werknemer of werkzoekende de volgende stap te laten zetten in zijn of haar loopbaan. Op effectieve wijze. Inspirerend maar praktisch. Dat doen onze coaches met veel plezier.

 

Tot nu toe was loopbaan coaching “slechts” een onderdeel van onze complete trajecten. In diverse “van-werk-naar-werk" trajecten, bij diverse reorganisaties, maar ook bij ziekte en re-integratie hebben de NEXTJOB Loopbaan Coaches vaak het verschil kunnen maken. 

 

Ook hebben ze ondernemers van de juiste brandstof kunnen voorzien om te starten of vol te blijven houden.

 

De arbeidsmarkt verandert steeds sneller. Flexibiliteit is het toverwoord. In dit kader wordt steeds meer van jou als werknemer verwacht. Maar ben jij hier wel klaar voor? Is jouw loopbaan wel “Duurzaam” genoeg?

Door de steeds toenemende vraag hebben we nu besloten onze unieke Loopbaan Coaching en Personal Coaching ook los van deze outplacementtrajecten aan te bieden.

 

Of het nu gaat om starters op de arbeidsmarkt of om werknemers die na 20 jaar de bakens willen of moeten verzetten: De NEXTJOB Loopbaan Coach is een goede gids gebleken.

 

Vul het contactformulier in voor een gratis en vrijblijvende afspraak. Wij nemen contact met u op om een datum en tijd af te spreken. In het kennismakingsgesprek leggen wij onze werkwijze uit en maakt u kennis met onze ervaren en gedreven coaches. Of bel 088 - 20 50 888.

Man Vrouw

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen