NextJob - Telefoonnummer NextJob - Outplacement
Cedeo NextJob - Telefoonnummer

Jobhunten

‘Het jagen op een baan’. Om de juiste baan te vinden, moeten alle beschikbare kanalen worden aangeboord. Denk aan internet, uw netwerken of netwerken van job coaches, digitale sociale netwerken en uiteraard personeelsadvertenties. Grofweg de helft van de (aankomende) vacatures komt in de openbaarheid in de vorm van personeelsadvertenties, aankondigingen bij UWV WERKbedrijf, et cetera. Ook op de websites van bedrijven en instellingen is vaak na te gaan of en zo ja, welke vacatures daar op dat moment zijn. De andere helft van de vacatures komt nooit in de openbaarheid, eenvoudigweg doordat zij door onderlinge contacten worden ingevuld. Deze contacten komen tot stand via de sociale en professionele netwerken van kandidaten. Het is daarom noodzakelijk dat deze netwerken goed worden onderhouden en ook worden uitgebreid. Zo is het verstandig om vrienden van uw vrienden in uw netwerk op te nemen, waardoor dit netwerk enorm wordt vergroot. Het netwerk kan verder worden vergroot door recruitmentbureaus, outplacementbureaus of andere bemiddelingsorganisaties in de arm te nemen.

Tot slot is ook de ‘open sollicitatie’ een goede manier van jobhunten. Veel websites van (grotere) organisaties nodigen kandidaten uit om een open sollicitatie in te dienen.

Bestel het gratis boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches

Maak afspraak

Contact

Neem direct contact met ons op via
088 - 205 08 88 of info@nextjob.nl

Contactformulier

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Bezoek een lezing

Bezoek een gratis lezing over het vinden van een baan vanuit ontslag, boventalligheid of ziekte.

Meld u aan

Bereken transitievergoeding

Wanneer u wordt ontslagen heeft u recht op een transitie-vergoeding

Bereken direct

Cedeo

Vraag het volledige Cedeo-onderzoek aan

Direct aanvragen

Sollicitatietips 2017

Bestel het gratis boek Ontslagvergoeding 2017

Bestel gratis boekje 2016

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslagregels 2017, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

 

Gratis aanvragen