NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Jobhunten

‘Het jagen op een baan’. Om de juiste baan te vinden, moeten alle beschikbare kanalen worden aangeboord. Denk aan internet, uw netwerken of netwerken van job coaches, digitale sociale netwerken en uiteraard personeelsadvertenties. Grofweg de helft van de (aankomende) vacatures komt in de openbaarheid in de vorm van personeelsadvertenties, aankondigingen bij UWV WERKbedrijf, et cetera. Ook op de websites van bedrijven en instellingen is vaak na te gaan of en zo ja, welke vacatures daar op dat moment zijn. De andere helft van de vacatures komt nooit in de openbaarheid, eenvoudigweg doordat zij door onderlinge contacten worden ingevuld. Deze contacten komen tot stand via de sociale en professionele netwerken van kandidaten. Het is daarom noodzakelijk dat deze netwerken goed worden onderhouden en ook worden uitgebreid. Zo is het verstandig om vrienden van uw vrienden in uw netwerk op te nemen, waardoor dit netwerk enorm wordt vergroot. Het netwerk kan verder worden vergroot door recruitmentbureaus, outplacementbureaus of andere bemiddelingsorganisaties in de arm te nemen.

Tot slot is ook de ‘open sollicitatie’ een goede manier van jobhunten. Veel websites van (grotere) organisaties nodigen kandidaten uit om een open sollicitatie in te dienen.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen