NextJob - Telefoonnummer NextJob - Outplacement
Cedeo NextJob - Telefoonnummer

Privacy Statement

NextJob hecht grote waarde aan uw privacy. NextJob zal bij het gebruik van de verworven persoonsgegevens altijd de toepasselijke wet- en regelgeving naleven. U hoeft zich zo geen zorgen te maken over de manier waarop NextJob met de persoonsgegevens omgaat, die u ons online toevertrouwd.

Uw persoonsgegevens

NextJob verzameld uitsluitend persoonsgebonden informatie van bezoekers op vrijwillige basis. Het betreft hier met name uw adresgegevens, telefoonnummer en uw mailadres. U als bezoeker kunt zelf beslissen of dat u uw persoonsgegevens aan ons wilt verstrekken of niet.

Daarnaast kunnen anonieme gegevens worden verkregen, die zijn gekoppeld aan uw Internet Protocol adres (IP-adres). Wanneer u de website van NextJob bezoekt, is het nodig om bepaalde informatie te verzamelen om een goede verbinding tot stand te brengen. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van uw IP-adres. Het is voor NextJob niet mogelijk om aan de hand van uw IP-adres uw persoonsgegevens te achterhalen.

Bescherming persoongegevens

NextJob heeft interne maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat onze procedures voldoen aan de gestelde beleidsnormen. U heeft ten allen tijde het recht om aan NextJob te vragen welke persoonsgegevens door NextJob zijn opgeslagen. Wanneer er een wijziging plaats vindt in uw persoonsgegevens kunt u NextJob verzoeken deze wijzigingen door te voeren in uw bestaande gegevens.
 
Wanneer u van mening bent dat NextJob onrechtmatig gebruik maakt van uw persoonsgegevens, kunt u zich te allen tijde richten tot NextJob, per mail of per post. NextJob zal dan zo spoedig mogelijk contact met op nemen voor het verhelpen van uw bezwaren.
 
Uw gegevens zullen niet doorgegeven, verhuurd of verkocht worden aan derden en zullen uitsluitend gebruikt worden voor de diensten waar u specifiek om gevraagd heeft!

Vragen

Indien u nog vragen mocht hebben over de privacy statement van NextJob, kunt u een e-mail sturen naar info@nextjob.nl. Eén van onze medewerkers helpt u dan zo spoedig mogelijk verder bij het beantwoorden van uw vragen en verstrekken van extra informatie inzake de activiteiten van NextJob.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches

Maak afspraak

Contact

Neem direct contact met ons op via
088 - 205 08 88 of info@nextjob.nl

Contactformulier

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Bezoek een lezing

Bezoek een gratis lezing over het vinden van een baan vanuit ontslag, boventalligheid of ziekte.

Meld u aan

Bereken transitievergoeding

Bereken wat u kunt besteden aan outplacement en opleiding

Bereken direct

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Sollicitatietips 2018

Bestel het gratis boek Ontslagvergoeding 2018

Bestel gratis boek transitievergoeding 2018

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslagregels 2018, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

 

Gratis aanvragen