NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Outplacement Nijmegen Nextjob:

NextJob Nijmegen
Adres Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen
Telefoon (024) 82 00 970
E-mail info@nextjob.nl

Direct contact met outplacement bureau Nijmegen

 

Nextjob Outplacement Nijmegen

NextJob Outplacement Nijmegen hanteert een heldere en transparante aanpak waarbij we gefaseerd voor u te werk gaan. Na een eerste telefonisch contact volgt er een vrijblijvende afspraak op ons kantoor. Uw persoonlijke, professionele en financiële situatie wordt besproken en van daaruit stellen wij een Plan van aanpak op.

 

Outplacement coach Ronald de Bruijn: ervaring en resultaat!

Ronald de Bruijn heeft jarenlange ervaring op het gebied van outplacement en 2e spoor trajecten. Ook heeft hij veel expertise in coaching bij het starten van een eigen bedrijf. Tevens beschikt hij over een groot netwerk in de regio Nijmegen.

“Op het gebied van re-integratie is mijn achtergrond zeer breed. De rode draad in mijn werkzame leven is het begeleiden en coachen van mensen naar werk. Om mensen weer perspectief te bieden probeer ik het beste in mezelf en in de klant naar boven te halen. Samen kunnen we op deze manier vaak grote stappen zetten met als uiteindelijk resultaat dat er meer inzicht is in mogelijkheden en ook onmogelijkheden. Ik vind het belangrijk om met veel plezier en humor aan het werk te gaan. Een grote motor in mijn werkzaamheden is dat ik onverzadigbaar nieuwsgierig ben naar mensen en dan in het bijzonder naar hun passies en drijfveren en tijdens een traject probeer ik dit samen met de kandidaat boven tafel te krijgen omdat ik geloof dat mensen gelukkiger zijn of worden als ze datgene doen waar ze goed in zijn. In mij zijn zowel commerciële als sociale vaardigheden verenigd en dit maakt dat ik efficiënt en doeltreffend mensen perspectief kan bieden. Ik ben zowel netwerker als coach en vind beide aspecten tijdens een traject van groot belang. Ik doe o.a. voor zorginstelling Dichterbij 2e spoortrajecten en doe ook projecten voor diverse gemeenten”.

 

Nieuwsgierig? Maak een vrijblijvende afspraak outplacement coach Nijmegen of bel 024-82 00 970

 

 Ronald de Bruijn

 

 Outplacement coach Nijmegen

 info@nextjob.nl

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen