NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Outplacement Venlo Nextjob:

NextJob Venlo
Adres Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo
Telefoon (088) 20 50 888
E-mail info@nextjob.nl

Direct contact met outplacement bureau Venlo

 

Outplacement Venlo NextJob

NextJob Outplacement Venlo begeleidt u met een duidelijk stappenplan naar nieuw werk. Na een eerste telefonisch contact volgt een vrijblijvende afspraak. Uw persoonlijke, professionele en financiële situatie wordt besproken en van daaruit stellen wij een Plan van aanpak op.

 

Over outplacement coach Claire Becking

Jarenlang heb ik ervaring als loopbaanbegeleider, coach en trainer in outplacementtrajecten.

 

Bij gedwongen ontslag is het voor de meeste mensen lastig om meteen enthousiast op zoek te gaan naar een nieuwe werkplek. Om met voldoende energie een nieuwe toekomst tegemoet te treden, helpt het om eerst afscheid te nemen van het vertrouwde. Samen kijken we hoe u om kunt gaan met eventuele onzekerheden en hoe u weer een positieve blik op de toekomst kunt ontwikkelen.

 

Ik stimuleer u om eerst zo breed mogelijk te kijken naar al uw persoonlijke mogelijkheden en wensen. Veel mensen sluiten zaken al bij voorbaat uit. We gaan samen kijken waar uw kracht ligt en waar u werkelijk warm voor loopt. Als uw persoonlijk profiel is onderzocht gaan we keuzes maken en focus aanbrengen met een gericht plan op de toekomst.

 

Aanpak van het outplacementtraject

  • Fase 1: Oriëntatie op mogelijkheden; Wie ben ik, wat kan ik, waar loop ik warm voor. Het resultaat is een persoonlijk profiel
  • Fase 2: Visie op je toekomst; Waar kies ik voor, waar wil ik voor gaan, wat wil ik nog ontwikkelen. Het resultaat is een persoonlijk ontwikkelplan & zoekprofiel
  • Fase 3: Arbeidsmarktverkenning; Waar vind ik wat ik zoek, hoe maak ik gebruik van social media. Het resultaat is een actieplan
  • Fase 4: Arbeidsmarkt benadering; Wat ga ik doen om mijn ideale werkplek te vinden, hoe onderscheid ik mij van anderen bij sollicitaties. Het resultaat is de juiste man of vrouw op de juiste plaats.

  

Groot netwerk in Venlo en omgeving

Nextjob Outplacement Venlo beschikt over een groot netwerk van werkgevers en adviseurs. Bij vragen op financieel of juridisch gebied of bij het opzetten van een eigen bedrijf zetten wij graag onze specialisten in. Wij geven ondersteuning bij UWV-aanvragen, aanvragen WW, invullen van formulieren en werken met de werkmap.

 

Interesse? Meer informatie over outplacement ontvangen?

Maak een vrijblijvende afspraak outplacement coach Venlo of bel 088 20 50 888.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen