NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Werk naar werk: na ontslag bemiddeling naar nieuw werk

In ontslagsituaties schenken de meeste werkgevers tegenwoordig veel aandacht aan zogenaamde werk naar werk trajecten. De werkgever treft voorzieningen om voor de -met ontslag bedreigde- werknemer een nieuwe baan te zoeken. Dat zoeken doet de werkgever niet zelf, daarvoor schakelen ze een outplacement bureau in. Soms kiest de werknemer zelfstandig een outplacementbureau, soms kiest de werkgever een outplacementbureau (vaak bij collectief ontslag). NextJob Outplacement is een outplacementbureau die u graag helpt bij het vinden van een nieuwe baan.

Nextjob Outplacement diensten

NextJob ondersteunt u bij het zoeken naar nieuw werk na ontslag en zet instrumenten in om de kans op (nieuw) werk te vergroten. Belangrijke instrumenten zijn: competentie testen (wat zijn uw capaciteiten en sterke punten, wat motiveert u), sollicitatietraining (hoe schrijft u een goede brief en een goed cv, hoe solliciteert u via internet, waar vindt u geschikte vacatures) en job hunting (onze job hunters zoeken actief naar vacatures voor u en gebruiken daarvoor onder andere een vacature zoekmachine). Ook ontvangt u intensieve coaching om uw vragen te beantwoorden en als klankbord te dienen voor de uitdagingen waar u tegenaan gaat lopen. NextJob Outplacement is een pragmatisch outplacementbureau. Wij zijn er om u te helpen van werk naar WERK.

Van Werk naar WERK boek gratis bestellen

Het boek van werk naar WERK (64 pagina's) is een uitgave van NextJob Outplacement. Dit boek helpt u in de voorbereiding op een outplacementtraject. De uitgave beschrijft uitvoerig de verschillende fasen die doorlopen worden in een outplacementtraject. 

Bestel direct het GRATIS van Werk naar WERK boek.

 

Klanten zeer tevreden over NextJob Outplacement 

Klanten zijn zeer tevreden over onze dienstverlening en waarderen ons met gemiddeld een 8,5:  "Het resultaat is dat ik bij mijn eerste sollicitatie een baan kreeg aangeboden die precies is wat ik zoek", "coach Kim de Graaff was heel erg opgewekt, stimulerend en oplossingsgericht en had een positieve instelling", "ik zou eenieder deze begeleiding van harte toe willen wensen". Lees meer reviews van klanten over NextJob Outplacement.

 

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen