NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Testimonials

Testimonials van startend ondernemers die een businessplan traject hebben gevolgd bij bedrijfsadviseur Jos Schenk:

Engelbert Pelster van VANQUISH
"Graag wil ik hierbij Jos Schenk enorm bedanken voor de pragmatische klantgerichte aanpak. Om mij op weg te helpen naar mijn droom, namelijk het opbouwen van mijn eigen onderneming. De resultaatgerichte aanpak heeft er voor gezorgd dat ik sta waar ik nu sta. De basis van mijn organisatie is gelegd. Ook op de momenten dat ik dreigde teveel hooi op de vork te nemen, werd ik goed afgeremd en werd de juiste focus met veel relativeringsvermogen overgedragen. Ik kan iedereen die een pragmatische aanpak aanspreekt Jos Schenk adviseren."

Peter Vink van PRINTONOMIX BV
"Sinds kort zijn Ton van Rooij en ik officieel van start gegaan met ons bedrijf Printonomix BV. Wij zijn bespaarders in drukwerklogistiek.
Vanmiddag hadden Ton en ik de laatste sessie met coach Jos Schenk. Ik wil toch graag vermelden dat we erg tevreden terugkijken op die sessies en tevreden zijn met de wijze waarop we begeleid zijn.
Jos kan goed luisteren, weet de juiste vragen op het juiste moment te stellen en heeft ons zeker verder op weg geholpen met praktische raad en daad.
Hij geeft niet alle antwoorden klakkeloos maar dwingt je over bepaalde dingen goed na te denken.
Er ligt nu een mooi ondernemingsplan waar we zeker mee uit de voeten kunnen. We kunnen Jos van harte aan iedereen aanbevelen. Als iemand eerst informatie wil inwinnen bij mij, dan kan dat uiteraard."

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen