NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Werkgevers over NextJob Outplacement

"Het traject was heel praktisch opgezet. Het zat heel dicht bij de mens met zijn motivatie, zijn interesses en zijn onzekerheden. Vervolgens is men daarmee aan de slag gegaan met het motiveren, het heel goed luisteren, het kijken naar de behoefte van de kandidaat en het anticiperen daarop", "We hebben hen vooral ingezet voor de oudere medewerker, die opnieuw moet leren solliciteren."

 

Nextjob Outplacement werd ingeschakeld met een hele grote database van vacatures. De kandidaat kon daar altijd naartoe voor advies en via hun vacaturesite heeft hij een baan gevonden. Bij het solliciteren heeft hij ook de nodige ondersteuning gekregen."

 

"Jos Schenk leert mensen om andere mogelijkheden te zien en niet te problematiseren."

 

"Het vinden van de geschikte baan zijn door coaches Jos Schenk en Milou Goossen en de kandidaat gevierd met een lunch en daarbij is het traject geëvalueerd."

 

"In het traject van een half jaar was er nog geen nieuwe baan gevonden en toen is nog een stuk ondersteuning aangeboden. Vervolgens heeft de medewerker alsnog een nieuwe werkkring gevonden."

 

"De prijs komt overeen met andere bureaus en ik vind het een prima bedrag voor onbeperkte coaching", "Het is de prijs zeker waard en ik heb gemerkt dat anderen veel duurder zijn."

 

"Nextjob vind ik marktconform en daarnaast geven zij meer persoonlijke aandacht dan anderen."

 

"Pluspunten zijn hun landelijke dekking en het stukje maatwerk, dat ze in ieder traject kunnen leveren."

 

"De kosten van het traject zijn vooraf bekend en worden helder omschreven in de offerte." "Eerst is in een tweetal gesprekken gekeken naar wie de medewerker is, wat hij kan en wat zijn wensen zijn. De medewerker had zelf een goed idee van wat hij wilde, en er is een jobcoach aan hem gekoppeld, die samen met hem een profiel heeft opgesteld. Er is gebruik gemaakt van online jobhunting en de medewerker heeft een training LinkedIn meegemaakt. Verder is hij actief ondersteund bij het solliciteren, schrijven van brieven, enzovoorts"

 

"Ze geven goede ondersteuning en heel belangrijk is, dat ze heel goed luisteren en de wensen van de kandidaat opvolgen. Ze leggen niet teveel druk erop, waardoor de kandidaat tot rust kan komen."

 

"Het is voor mij waardevol contact. We praten regelmatig even bij."

  

"Ik vind de prijs uitstekend voor een traject op maat."

 

"Ze kunnen op maat leveren en tonen vooraf begrip voor de situatie, waarin de werkgever en de werknemer zitten."

 

"Ze denken met je mee; het voelt betrouwbaar aan."

 

"Ze weten door een stuk positief denken mensen, die in een negatieve sfeer zitten, daaruit te halen en te motiveren met de focus in de goede richting."

 

"De non nonsense aanpak bevalt ons uitstekend, alles is helder en duidelijk."

 

"Ze verplaatsen zich goed in de kandidaat en gaan recht op het doel af."

 

"De heldere aanpak is duidelijk en binnen een redelijke termijn bereiken ze het gewenste resultaat." "Het is ontzettend belangrijk dat de kandidaat enthousiast wordt om het traject in te gaan, alleen dan boek je de gewenste resultaten. NextJob realiseert zich als geen ander dat onze deelnemers vaak een complexe en meervoudige problematiek hebben en dat het enthousiasmeren niet vanzelf gaat."

 

"Het instituut werkt vanuit empowerment, de focus ligt op de mogelijkheden en niet op belemmeringen, waarbij de kandidaat centraal staat."

 

"Er wordt voldoende tijd genomen om informatie te verzamelen over de wensen, mogelijkheden en kwaliteiten die deelnemers hebben. Aansluitend wordt deze informatie gestructureerd en samengevoegd. Waarna er in overleg met de kandidaat verschillende scenario's worden ontwikkeld op welke wijze hij het beste kan gaan solliciteren en welke middelen hij in kan zetten. Daarna worden er concrete stappen genomen om het gewenste resultaat te behalen."

 

"Er is veel persoonlijke aandacht."

 

"Ze kunnen zich verplaatsen op het niveau van de kandidaat en deze hierdoor goed begeleiden."

 

"Ik ervaar de betrokkenheid naar de kandidaten toe ook in mijn gesprekken met hem. Hij is professioneel, zakelijk maar met een warme uitstraling."

 

"De coach is zeer bekend binnen onze organisatie en kan de kandidaten goed begeleiden."

  

"De benadering van de kandidaten is altijd zeer respectvol, de coaches hanteren een positieve benadering en kunnen de kandidaten enthousiasmeren en motiveren om er echt voor te gaan."

 

"NextJob doet wat ze beloven en rekent een all-in prijs, wat het geheel overzichtelijk maakt voor ons als opdrachtgever."

 

"De prijs afgezet tegen de kwaliteit is goed en ze leveren hiervoor veel service."

 

"Ze zijn duidelijk en weten wat er speelt op de arbeidsmarkt, kunnen hierop anticiperen en verdiepen zich in de kandidaat zijn wensen."

 

"De persoonlijke begeleiding is erg goed en ze gaan doelgericht te werk."

 

"De aanpak is duidelijk en ze houden zich aan afspraken."

  

Meer weten over de outplacementtrajecten van Nextjob? Direct contact met onze outplacement coach of bel 088-2050 888 en spreek direct een outplacement coach.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen