NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

 Outplacement Arnhem Nextjob:

NextJob Arnhem
Adres Zijpendaalseweg
6814 CC Arnhem
Telefoon (088) 20 50 888
E-mail info@nextjob.nl

Direct contact met outplacement bureau Arnhem

Outplacement Arnhem Nextjob

NextJob Outplacement Arnhem: succesvolle outplacement begeleiding in Arnhem

Voor NextJob Outplacement Arnhem is de ervaren adviseur Rino Schuurman uw aanspreekpunt. Rino Schuurman vertelt: "wat de impact van een organisatieverandering betekent, heb ik zelf ervaren toen mijn functie als mobiliteitscoach bij een grote verzekeraar verviel. Ineens zat ik aan de andere kant van de tafel. Ik heb gemerkt hoe belangrijk het is dat de begeleiding aansluit bij je eigen behoeftes. Deze persoonlijke ervaring zet ik graag in om medewerkers nog beter te begeleiden in hun zoektocht naar nieuw werk.

 
‘Think big, act small'. Je bereikt je dromen door gewoon te beginnen met kleine stapjes. Daarbij bied ik je graag een houvast zodat je je eigen houvast vindt. Ik bied je daarbij inzicht, een luisterend oor, af en toe wat humor en relativering. Met een scherpe focus op het doel zoeken en benutten we samen kansen en mogelijkheden. Door een andere manier van kijken, denken en doen zoeken we samen jouw nieuwe baan.

 

Achtergrond coach Rino Schuurman

Na mijn studie Amerikanistiek aan de Universiteit van Nijmegen ben ik gaan werken in de sociale zekerheid. Ik richtte me al snel op het begeleiden van mensen met een uitkering naar werk. Vervolgens ben ik gaan werken bij een verzekeraar waar ik verzuimadvies en re-integratiebegeleiding verzorgde voor het MKB. De laatste jaren heb ik als outplacement coach, trainer en adviseur invulling gegeven aan goed werkgeverschap door bij te dragen aan een professionele transitiebegeleiding van medewerkers naar ander werk.

Specialismen:

  •           Individuele en groepsgewijze outplacement en loopbaancoaching
  •           Verzuim- en re-integratie tweede spoor
  •           Trainen en faciliteren in creatief denken en het naar boven 
              halen van innovatiekracht
  •           Sociaal Plan
  •           Begeleiding bij opstarten eigen onderneming
  •           Arbeidsrechtelijke vraagstukken bij mobiliteitsvraagstukken

 

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak outplacement coach Arnhem of bel 088-20 50 888

  

Arbeidsmarkt Regio Arnhem – Nijmegen

Arnhem is een echte dienstenstad. Bijna 70% van de werkgelegenheid bevindt zich in de sectoren financiële en zakelijke diensten en openbaar bestuur, onderwijs (Hogeschool en Roc’s) en gezondheidszorg. Ook in de handel is veel werkgelegenheid. Het aandeel van de industriële sector in de werkgelegenheid is beperkt. In de buurgemeenten van Arnhem zit meer industrie, transport en handel.

 

Nijmegen is een licht stedelijk gebied, met stedelijke kenmerken als een hoge vrouwen participatie en een hoog opleidingsniveau van de beroepsbevolking. De sector gezondheidszorg is zeer groot in de regio Nijmegen. Ook de sector horeca is sterk vertegenwoordigd. De aanwezigheid van een Universiteit en de Hogeschool Arnhem-Nijmegen spelen hierin een belangrijke rol. De zakelijke dienstverlening is minder sterk vertegenwoordigd.

 

Het WW-percentage (de WW-uitkeringen uitgedrukt als percentage van de beroepsbevolking) in de arbeidsmarktregio Midden-Gelderland (5,7%) ligt hoger dan het landelijk WW-percentage (4,7%). Er is wel een forse stijging van het aantal vacatures. De meeste kansen in de regio Arnhem-Nijmegen zijn er in technische en industrieberoepen, economisch-administratieve beroepen en informatica. Veel gevraagde functies zijn systeemanalisten, commercieel medewerkers, verzorgend personeel, verplegende en doktersassistenten, assistent accountants, productieplanners, chauffeurs en laders en lossers.

Wilt u weten wat NextJob Outplacement Arnhem voor u kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak outplacement coach of bel 088-20 50 888

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Maak een Skype afspraak

Maak direct een afspraak om te skypen met coaches.

Maak afspraak

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Bereken transitievergoeding

Bereken wat u kunt besteden aan outplacement en opleiding

Bereken direct

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek Ontslagvergoeding 2020

Bestel gratis boek transitievergoeding 2020

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslagregels 2020, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

 

Gratis aanvragen