NextJob - Telefoonnummer NextJob - Outplacement
Cedeo NextJob - Telefoonnummer

Re-integratie bureau

Organisatie die zich toelegt op het begeleiden van personen die willen of moeten re-integreren, met terugkeer in het arbeidsproces als doel. Bedoeld voor werknemers die gedurende langere tijd niet aan het arbeidsproces hebben deelgenomen, bijvoorbeeld als gevolg van langdurige ziekte of dito werkloosheid. Ook na een periode van kinderopvoeding of mantelzorg kan re-integratie nodig zijn om weer succesvol op de arbeidsmarkt mee te kunnen draaien. Re-integratie begint met het vaststellen wat de kandidaat (nog) kan en wil. Bij ziekte vormt het door de bedrijfsarts opgebouwde dossier hiervoor de basis. Eventueel worden er ook medische of psychologische testen afgenomen, om helderheid te krijgen in de mogelijkheden van de kandidaat. Er wordt een plan opgesteld om de kandidaat voor te bereiden op terugkeer op de arbeidsmarkt. Dit plan voorziet in bijvoorbeeld scholing om de kwalificaties en vaardigheden op het vereiste niveau te brengen. Het is mogelijk dat de kandidaat op een andere plek en/of in een andere functie terugkeert en ook dit vereist voorbereidingen. Tot slot stopt re-integratie niet op het moment van terugkeer van de kandidaat op de arbeidsmarkt, zeker niet als ziekte destijds de oorzaak van de uitval was. Deze werknemer zal nog geruime tijd worden begeleid om terugval te voorkomen.

Bestel het gratis boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches

Maak afspraak

Contact

Neem direct contact met ons op via
088 - 205 08 88 of info@nextjob.nl

Contactformulier

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Bezoek een lezing

Bezoek een gratis lezing over het vinden van een baan vanuit ontslag, boventalligheid of ziekte.

Meld u aan

Bereken transitievergoeding

Wanneer u wordt ontslagen heeft u recht op een transitie-vergoeding

Bereken direct

Cedeo

Vraag het volledige Cedeo-onderzoek aan

Direct aanvragen

Sollicitatietips 2017

Bestel het gratis boek Ontslagvergoeding 2017

Bestel gratis boekje 2016

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslagregels 2017, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

 

Gratis aanvragen