NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Outplacement Zoetermeer Nextjob:

NextJob Zoetermeer
Adres Bleiswijkseweg 55
2712PB Zoetermeer
Telefoon (088) 20 50 888
E-mail info@nextjob.nl

Direct contact met coach Zoetermeer

NextJob Outplacement Zoetermeer: succesvolle outplacement ondersteuning in Zoetermeer

Outplacementbureau NextJob begeleidt al jarenlang outplacement kandidaten in Zoetermeer. NextJob kent de regio heel goed en heeft een groot netwerk aan potentiele werkgevers. Grote en kleine werkgevers schakelen NextJob in om ontslagen medewerkers te begeleiden naar een nieuwe, passende baan.

 

Uw outplacement coach voor Zoetermeer is Jan de Bruin

Mijn naam is Jan de Bruin, een betrokken coach die samen met jou op zoek gaat naar kansen op de arbeidsmarkt. Ik ben te typeren als een 'organisator' en 'uitvoerder', weet van aanpakken en ben zeer gedisciplineerd. Zaken pak ik systematisch aan met een praktische instelling met een snelle terugkeer op de arbeidsmarkt als doel.

 

Ik heb ervaring met coaching en outplacement bij diverse bedrijven in Zoetermeer, onder andere recent bij Royal FloraHolland. Ook beschik ik over een groot netwerk van werkgevers in verschillende branches. Dit netwerk zetten we in bij het zoeken naar een nieuwe baan voor jou. Voorafgaand aan het outplacementtraject doe ik een uitgebreide inventarisatie om te kijken waar jouw kwaliteiten en kansen liggen. Jouw belang, wensen en behoeften staan voor mij voorop! Waar nodig maak ik gebruik van de collega outplacement coaches van NextJob.

 

Klanten oordelen positief over NextJob Outplacement

De klanttevredenheid van onze outplacement kandidaten is zeer hoog. Onderzoeksbureau Cedeo kent NextJob een zeer hoge klanttevredenheid toe en heeft in 2019 opnieuw een Cedeo keurmerk uitgereikt aan NextJob Outplacement (9 jaar op rij een van de hoogst scorende outplacementbureaus).

 

Wilt u weten wat NextJob Outplacement Zoetermeer voor u kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak outplacement coach of bel 088 20 50 888.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen