NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Marius Winter is oprichter van NextJob Outplacement

Marius Winter startte ruim 20 jaar geleden na ontslag bij een verzekeraar een financieel adviesbureau voor ontslagen werknemers. Marius Winter en zijn team geven advies over de financiele consequenties van ontslag. Onderwerpen zijn: bruto en netto inkomen na ontslag, sociale zekerheid zoals WW en bijstand/ IOAW, inkomensafhankelijke toeslagen zoals zorg- en huurtoeslag, mogelijkheden tot belastingbesparing, etc. Daarmee krijgt u inzicht in uw financiele situatie en dat geeft veel rust. De ervaring leerde dat kandidaten in een outplacementtraject ook veel baat hadden bij dit inzicht en deze rust. Het kwam de zoektocht en energie naar een nieuwe baan ten goede. Dat was de aanleiding om een outplacementbureau op te richten. Met een aantal outplacement professionals en reintegratiespecialisten richtte Marius Winter in 2002 NextJob Outplacement en Reintegratie op.  

 

Nextjob Outplacement: zeer tevreden klanten

NextJob Outplacement is actief in heel Nederland. Kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel. Klanttevredenheidsonderzoeker Cedeo heeft voor het achtste jaar op rij het keurmerk voor tevreden klanten uitgereikt aan NextJob. Belangrijke factor van tevredenheid is het maatwerk dat wij leveren. Geen enkel outplacementtraject is hetzelfde, elk traject wordt volledig afgestemd op de capaciteiten en wensen van de kandidaat. Dat levert resultaat op en tevreden klanten.     

 

Alle ontslag-expertise in huis

NextJob Outplacement heeft een aantal zusterbedrijven die actief zijn in advies aan ontslagen werknemers, zoals Onafhankelijk Financieel Adviseurs (financieel advies aan ontslagen werknemers),  Juristen ArbeidsRecht Nederland, en Nextjob in Business (begeleiding van startende ondernemers na ontslag).

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen