NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Outplacement Leiden Nextjob:

NextJob Leiden
Adres Arnhemseweg 6
3817CH Leiden
Telefoon (088) 2050888
E-mail info@nextjob.nl

Direct contact met coach Leiden

Outplacement Leiden Nextjob

Voor NextJob Outplacement Leiden is Marjan Bakker uw ervaren en enthousiaste coach

Ik, Marjan Bakker coach en train je om arbeidsmarktfit te worden en zelfstandig nieuw werk te verwerven. Als ik jou begeleid weet je wat jouw kwaliteiten zijn en heb je een reëel zelfbeeld. Ook krijg je zicht op welke taken en werkzaamheden bij jouw persoonlijkheid passen en adviseer ik je welke aanvullende vaardigheden of scholing daarbij nodig is. Bij het aanleren van sollicitatie- en netwerkvaardigheden train ik je in het laten stromen van energie en proactief zijn. Verder geef ik je mijn kennis over het benaderen van de arbeidsmarkt, zoals het gebruik van LinkedIn en Twitter, en verbind ik je aan mijn netwerk. Uiteraard beschik je over een CV anno 2019 en een aansprekend LinkedIn-profiel.

 

Enthousiasme en openheid brengt jou in beweging en zorgt voor de nieuwe baan

Met mijn sprankeling en openheid brengt ik mensen en organisaties in beweging vanuit inzicht en vertrouwen. Ik sta positief in het leven en ben betrokken en empathisch. Als heldere en doortastende communicator creëer ik snel een klimaat voor effectieve samenwerking. In mijn aanpak help ik om patronen bloot te leggen in je denken en doen en door te raken met respect. Deze reflectie op je eigen handelen daagt je uit en maakt ruimte om nieuwe oplossingsrichtingen te onderzoeken. Vaak leidt deze benadering tot een nieuwe baan.

 

Veel ervaring bij reorganisaties waar ik vertrekkers aan een nieuwe baan heb geholpen 

Organisaties waar ik als coach outplacement voor heb gewerkt zijn onder andere De Nederlandsche Bank, PostNL, ING, Vivat Verzekeringen, Albert Heijn en Royal FloraHolland.

 

Wilt u weten wat NextJob Outplacement Leiden voor u kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak outplacement coach of bel 088-20 50 888

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen