NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Outplacement Alkmaar Nextjob:

NextJob Alkmaar
Adres Van der Kaaijstraat 64
1815 VM Alkmaar
Telefoon 072 8200161
E-mail info@nextjob.nl

Direct contact met outplacement bureau Alkmaar

 

NextJob Outplacement Alkmaar

 Nextjob Outplacement Alkmaar: Sanny Stet uw betrokken coach bij uw outplacementtraject

 Hallo, ik ben Sanny Stet, NOLOC gecertificeerd loopbaanadviseur. Van huis uit officemanager en administrateur: rond mijn 45e kwam ik erachter dat ik lange tijd niet gedaan heb waar mijn hart ligt. Meer mensenwerk, betrokkenheid en passie in mijn werk leggen. Zo startte ik aan de opleiding tot Loopbaanadviseur en begon mijn zelfstandige carriëre als recruiter. Later ben ik mij gaan toeleggen op Outplacement en Reïntegratie. Vanaf 2015 geef ik zelf groepstrainingen aan een diversiteit van mensen en ontwikkel ik sollicitatie-trainingen en empowerment-trainingen.

 

Gespecialiseerd in 45+ begeleiding

Sinds 2019 ben ik bezig met het 45+ loopbaanproject vanuit het Ministerie om alle 45+ ers die minimaal voor 12 uur werken, te voorzien van een gedegen, compact en bruikbaar loopbaanadvies in 3 sessies. Dit doe ik nu met heel veel plezier en voldoening.

Het doet mij goed mensen op andere gedachtes te brengen, out of the box te laten denken. Ik leer mensen verantwoordelijkheid voor hun eigen leven en loopbaan te nemen en als zodanig  te opereren en niet afwachtend en passief te zijn.

 

NextJob heeft een groot netwerk aan werkgevers in Alkmaar

Outplacementbureau NextJob kent de arbeidsmarkt in Alkmaar en omgeving goed. NextJob begeleidt werknemers naar diverse  werkgevers in Alkmaar. Alkmaar investeert de laatste jaren fors op economisch en toeristisch gebied. De focus ligt op het creëren van meer banen, het genereren van meer bestedingen en het versterken van het ondernemingsklimaat.

 

Contact met NextJob Outplacement Alkmaar

Wilt u weten wat NextJob Outplacement Alkmaar voor u kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak outplacement coach of bel 072 82 00 161

 

  Sanny Stet
  Outplacement coach Alkmaar
  info@nextjob.nl
  T. 072 82 00 161

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen