NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Outplacement Bergen op Zoom Nextjob:

NextJob Bergen op Zoom
Adres Blokstallen 2b
4611 WB Bergen op Zoom
Telefoon (088) 2050888
E-mail info@nextjob.nl

 

Direct contact met coach Bergen op Zoom

Nextjob Outplacement Bergen op Zoom: Nieuwe baan door intensieve begeleiding

Uw outplacement coach Bergen op Zoom Margreet van Kemenade is een echt mensenmens. Een professional met een enorm netwerk die ‘anderen verder helpen’ als haar belangrijkste drijfveer noemt. Margreet heeft ruim 25 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling en outplacement. Ze is als zelfstandig ondernemer werkzaam op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, outplacement en re-integratie.

“Iedere dag iets mogen doen wat je écht leuk vindt, dat is zo ontzettend veel waard. Het leven is kort. Ik ben me ervan bewust dat elke dag er één is die je nooit meer in kunt halen. Daarom probeer ik zoveel mogelijk in het nu te leven en te genieten. Mijn hart ligt bij het begeleiden van mensen naar werk. Anderen helpen om hun talenten te ontdekken en op weg helpen naar hun droombaan, dat doe ik met hart en ziel.”

 

Begeleiding naar een nieuwe baan

De begeleidingstrajecten naar een nieuwe baan zijn praktisch ingericht en hebben het doel om u een succesvolle overstap te laten maken naar een nieuwe baan. Onze samenwerking is heel persoonlijk en intensief. Succesvolle begeleiding naar ander werk moet vooral persoonlijk zijn. Uw uitgangspositie bepaalt de inhoud van het traject. De begeleiding is op maat en in samenspraak met u. Aan de hand van oefeningen en testen bepalen we samen waar de belangrijkste accenten komen te liggen in het traject.

 

Tweewekelijkse, persoonlijke gesprekken

Daarnaast is er minimaal wekelijks telefonisch of mailcontact om de stand van zaken door te nemen. De gesprekken gebruik ik om inzichtelijk te krijgen wat uw drijfveren zijn, te bepalen welke baan en welke omgeving het beste bij u past, het trainen van de sollicitatievaardigheden en ik coach u op veranderingsbereidheid, zelfvertrouwen, lef, overtuigingskracht en veerkracht.

 

Baanbemiddeling door inzetten netwerk

De baanbemiddeling is heel proactief. Dat doe ik door mijn netwerk heel actief in te zetten. Daarnaast bekijken we samen vacatures, nemen we de reacties op sollicitaties door en werken we aan de punten die het vinden van een passende baan bespoedigen. Natuurlijk ben ik ook een sparringpartner, spiegel en adviseur. 

 

Nieuwsgierig? Maak een vrijblijvende afspraak outplacement coach Bergen op Zoom of bel 088-20 50 888

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen