NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Job coaching

Begeleiding door en advies van professionals voor werknemers die zich oriënteren op vervolgstappen in hun carrière. Anders dan bij outplacement of bij re-integratie volgen de kandidaten de job coach adviezen in vrijheid. Een belangrijk element van job coaching is het vaststellen wat de kandidaat wil en kan. Behalve dat de kandidaat zijn of haar gedachten hierover kan ventileren, zal er ook onderzoek plaatsvinden, bijvoorbeeld om de persoonlijke eigenschappen in kaart te brengen. Denk aan de stijl van leidinggeven, solist of teamplayer, wijze van omgang met collega’s, enzovoort. Verder worden de kwalificaties en vaardigheden in kaart gebracht, inclusief eventuele ‘zwarte gaten’ die nog invulling behoeven.

Vervolgens krijgt de kandidaat ondersteuning bij het selecteren van soorten organisaties en type functies die op basis van het vooronderzoek bij hem/haar passen. Indien nuttig wordt de kandidaat ook begeleid bij de voorbereidingen voor de feitelijke sollicitatie (brief, CV, sollicitatiegesprek en afrondende onderhandelingen).

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen