NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Start eigen bedrijf of word ZZP-er

Na ontslag volgt vaak een heroriëntatie op de arbeidsmarkt; toch is dit niet de enige mogelijkheid om inkomen te genereren. Voor sommige enthousiastelingen is het ondernemerschap een interessant alternatief. Speciaal voor deze groep mensen biedt NextJob een alternatief outplacementtraject aan, “Start Eigen Bedrijf of word ZZP-er”.

In welke positie u ook verkeert, vast staat dat het Businessplan vandaag de dag een niet te missen instrument is bij de start van een eigen bedrijf. Door onderstaande fasen tot in detail uit te werken, vergroot u de kans op een succesvolle organisatie en van de haalbaarheid van uw ideeën. De te nemen stappen binnen een Businessplan zullen tijdens  een traject worden doorlopen, waardoor u na deze periode in staat bent uw eigen bedrijf op te starten en te runnen. De fasen zijn als volgt onder te verdelen:

  1. Oriëntatie
  2. Vaardigheden
  3. Marketingplan
  4. Huisvesting
  5. Financiën
  6. Kiezen van een rechtsvorm
  7. Verzekeringen
  8. Belastingen en administratie
  9. Registraties en contacten

Daarnaast verbeteren wij middels een trainingen uw vaardigheden om het sturingsinstrument, de belangrijkste functie bij een (op te richten) bedrijf, vast te stellen en verder uit te bouwen. Veel startende ondernemingen blijken te mislukken doordat de oprichter min of meer in het wilde weg begint en geen systematische aanpak volgt.

 

Vul hieronder het STAP-formulier in en krijg de opleiding “Start Eigen bedrijf of word ZZP-er”.

Interesse in start eigen bedrijf na ontslag?

Overweegt u zelfstandig ondernemer te worden? Bestel ons gratis boekje “start eigen bedrijf” en krijg nuttige tips voor de startend ondernemer. U kunt ook een vrijblijvende telefonische afspraak maken met een van onze ondernemerscoaches: maak afspraak.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen