NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Nieuws

Nextjob Outplacement informeert u over het laatste nieuws over het vinden van een nieuwe baan na ontslag, outplacement en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.

Laatste nieuwsberichten

E-book Financiële gevolgen van ontslag 2020

Besteed uw transitievergoeding aan outplacement en vind een nieuwe baan

Bij ontslag via UWV of kantonrechter ontvangt u de transitievergoeding. Bij ontslag in onderling overleg ontvangt u meestal ook een ontslagvergoeding. U kunt de transitievergoeding besteden aan outplacement of een opleiding met als doel de transitie naar een nieuwe baan. De Belastingdienst betaalt mee, omdat u de BRUTO transitievergoeding mag besteden.  

Lees meer

Ervaringen met NextJob Outplacement zeer positief beoordeeld

Onderzoeksbureau Cedeo keurt outplacementbureau's, loopbaancoaches en opleidingsinstituten. Dit moet klanten inzicht geven in de prestaties en klantervaringen. Cedeo doet uitgebreid onderzoek onder bestaande klanten middels interviews. De criteria zijn streng. Klanten moeten aangeven dat ze tevreden of zeer tevreden zijn over het outplacementtraject. Als de uitkomst van het onderzoek positief is, mag het bureau het certificaat Cedeo erkend voeren. De uitkomst voor NextJob is positief, voor 2019 en 2020 mag NextJob Outplacement het certificaat Cedeo erkend voeren.

Lees meer

Transitievergoeding lager door kosten persoonlijke ontwikkeling

Werkgevers zijn verplicht om werknemers die minimaal twee jaar in dienst zijn geweest een transitievergoeding te geven bij ontslag. U mag deze transitievergoeding besteden aan outplacement en opleiding. Dat is een vrije keuze, u mag de transitievergoeding ook –na betalen van belasting- op uw rekening ontvangen.

Lees meer

Groeiend aantal ouderen aan het werk ná outplacement

Het Nationaal Outplacement-onderzoek van OVAL meldt een opvallend feit. In 2016 bleek van de groep 40- tot 57-jarigen 70% na een outplacementtraject een baan te vinden. OVAL-leden opereren als sparringpartner voor werkgevers voor vraagstukken rond mens, werk en nieuwe baan na ontslag. Effectieve ondersteuning en de aantrekkende economie zijn de oorzaken van de goede cijfers.

Lees meer

Overige nieuwsberichten

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Maak een Skype afspraak

Maak direct een afspraak om te skypen met coaches.

Maak afspraak

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Bereken transitievergoeding

Bereken wat u kunt besteden aan outplacement en opleiding

Bereken direct

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek Ontslagvergoeding 2020

Bestel gratis boek transitievergoeding 2020

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslagregels 2020, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

 

Gratis aanvragen