NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Nieuws

Nextjob Outplacement informeert u over het laatste nieuws over het vinden van een nieuwe baan na ontslag, outplacement en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.

 

Interview NU.nl met coach Jos Schenk van NEXTJOB OUTPLACEMENT

Ondernemer worden na ontslag? Wat komt er precies kijken bij die overstap en waar moet je op letten? Experts leggen uit.

Ondernemen is hard werken en niet voor iedereen de juiste optie. "Ondernemen kan alleen met de juiste motivatie", zegt Gerard Wit. Als adviseur werk bij het UWV WERKbedrijf Alkmaar adviseert hij al 20 jaar beginnende ondernemers. "Wie voor zichzelf begint, moet 100 % achter de beslissing staan. Zeker als je een gezin hebt. Als je twijfelt, adviseren wij stellig om het niet te doen." Jos Schenk, arbeidscoach bij NEXTJOB OUTPLACEMENT, is het daarmee eens: "Je moet dit besluiten omdat je zelf wilt ondernemen, niet omdat je een vervanging voor loondienst zoekt. De motivatie is het belangrijkste."

Lees meer

Gratis loopbaan advies “NL Leert Door”, betaald door de Overheid

Overheid stelt subsidie beschikbaar voor gratis loopbaanadvies (ter waarde van € 700,-) per 1 december 2020. Zoekt u een (andere) baan? Wilt u uw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Volg dan vanaf 1 december 2020 kosteloos een ontwikkeltraject via Nextjob.

Lees meer

Microsoft gaat opleiden om baankansen na ontslag te vergroten

Microsoft gaat ontslagen werknemers digitaal bijscholen om zo hun baankansen te verbeteren. Dit is gratis. Vanwege de corona-crisis groeit de werkeloosheid. Tegelijkertijd laten gegevens van Microsoft-dochter LinkedIn zien dat er nog 20.000 banen in de ICT openstaan, omdat werkzoekenden niet beschikken over de vereiste -vaak digitale- kwaliteiten. Het aantal ontslagen werknemers dat solliciteert naar een (andere) baan is  met 150% gestegen. Maar de vraag naar ICT'ers is nog steeds 2 tot 3 keer groter dan het aanbod.

Lees meer

Outplacement, maar geen transitievergoeding voor ontslagen beveiligers

Ontslagen werknemers van evenementen- en horecabeveiligingsbedrijven ontvangen scholing, outplacement en van-werk-naar-werk-begeleiding van hun werkgever.

Lees meer

Overige nieuwsberichten

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Bereken transitievergoeding

Bereken wat u kunt besteden aan outplacement en opleiding

Bereken direct

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek Ontslagvergoeding 2021

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslagregels 2021, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

 

Gratis aanvragen

Gratis controle van uw CV

Laat onze coaches uw CV beoordelen en ontvang een waardevol advies

Direct aanvragen