NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888

Nieuws

Nextjob Outplacement informeert u over het laatste nieuws over het vinden van een nieuwe baan na ontslag, outplacement en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.

Laatste nieuwsberichten

Transitievergoeding lager door kosten persoonlijke ontwikkeling

Werkgevers zijn verplicht om werknemers die minimaal twee jaar in dienst zijn geweest een transitievergoeding te geven bij ontslag. U mag deze transitievergoeding besteden aan outplacement en opleiding. Dat is een vrije keuze, u mag de transitievergoeding ook –na betalen van belasting- op uw rekening ontvangen.

Lees meer

Groeiend aantal ouderen aan het werk ná outplacement

Het Nationaal Outplacement-onderzoek van OVAL meldt een opvallend feit. In 2016 bleek van de groep 40- tot 57-jarigen 70% na een outplacementtraject een baan te vinden. OVAL-leden opereren als sparringpartner voor werkgevers voor vraagstukken rond mens, werk en nieuwe baan na ontslag. Effectieve ondersteuning en de aantrekkende economie zijn de oorzaken van de goede cijfers.

Lees meer

Overheid zet loopbaan coaches in om 50-plussers aan werk helpen

De overheid en de sociale partners presenteren een actieplan om de baankansen van vijftigplussers te verbeteren. Vijftigplussers worden ondersteund bij het vinden van een nieuwe baan. Werkgevers worden aangespoord minder terughoudend te zijn bij het aannemen van vijftigplussers.

Lees meer

Nieuwe outplacementdienst door Randstad

De outplacement dienstverlening van Randstad helpt individuele kandidaten na ontslag naar een nieuwe baan. Randstad claimt 60% sneller te zijn dan andere outplacementbureau’s, vooral dankzij digitale begeleiding. Deze service is overgenomen uit Silicon Valley. 80% van de deelnemers vindt daar een nieuwe baan tijdens het traject. Met de nieuwe dienstverlening wil Randstad klanten en kandidaten meer gemak en snelheid bieden. De nieuwe aanpak resulteert in een efficiëntere werkwijze die extra tijd vrijmaakt voor het persoonlijk contact. Via digitalisering wordt de outplacementcoach gevonden die het best past bij de kandidaat. Ook doen de kandidaten veel vanuit huis.

Lees meer

Overige nieuwsberichten

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches

Maak afspraak

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Bereken transitievergoeding

Bereken wat u kunt besteden aan outplacement en opleiding

Bereken direct

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Sollicitatietips 2019

Bestel het gratis boek Ontslagvergoeding 2019

Bestel gratis boek transitievergoeding 2018

Auteur Marius Winter geeft heldere uitleg over ontslagregels 2019, ontslagvergoeding en transitievergoeding.

 

Gratis aanvragen