NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Nieuws

Nextjob Outplacement informeert u over het laatste nieuws over het vinden van een nieuwe baan na ontslag, outplacement en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.

STAP budget voor gratis opleiding ter waarde van € 1.000,-

Sinds 1 maart 2022 kunnen werknemers en werkzoekenden een aanvraag indienen voor een opleidingsbudget om hun positie op de arbeidsmarkt te versterken. Jaarlijks zijn er 5 aanvraagrondes. In de eerste ronde hebben 35.000 mensen een aanvraag ingediend.

Lees meer

Interview NU.nl met coach Jos Schenk van NEXTJOB OUTPLACEMENT

Ondernemer worden na ontslag? Wat komt er precies kijken bij die overstap en waar moet je op letten? Experts leggen uit.

Ondernemen is hard werken en niet voor iedereen de juiste optie. "Ondernemen kan alleen met de juiste motivatie", zegt Gerard Wit. Als adviseur werk bij het UWV WERKbedrijf Alkmaar adviseert hij al 20 jaar beginnende ondernemers. "Wie voor zichzelf begint, moet 100 % achter de beslissing staan. Zeker als je een gezin hebt. Als je twijfelt, adviseren wij stellig om het niet te doen." Jos Schenk, arbeidscoach bij NEXTJOB OUTPLACEMENT, is het daarmee eens: "Je moet dit besluiten omdat je zelf wilt ondernemen, niet omdat je een vervanging voor loondienst zoekt. De motivatie is het belangrijkste."

Lees meer

Gratis loopbaan advies “NL Leert Door”, betaald door de Overheid

Overheid stelt subsidie beschikbaar voor gratis loopbaanadvies (ter waarde van € 700,-) per 1 december 2020. Zoekt u een (andere) baan? Wilt u uw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Volg dan vanaf 1 december 2020 kosteloos een ontwikkeltraject via Nextjob.

Lees meer

Microsoft gaat opleiden om baankansen na ontslag te vergroten

Microsoft gaat ontslagen werknemers digitaal bijscholen om zo hun baankansen te verbeteren. Dit is gratis. Vanwege de corona-crisis groeit de werkeloosheid. Tegelijkertijd laten gegevens van Microsoft-dochter LinkedIn zien dat er nog 20.000 banen in de ICT openstaan, omdat werkzoekenden niet beschikken over de vereiste -vaak digitale- kwaliteiten. Het aantal ontslagen werknemers dat solliciteert naar een (andere) baan is  met 150% gestegen. Maar de vraag naar ICT'ers is nog steeds 2 tot 3 keer groter dan het aanbod.

Lees meer

Overige nieuwsberichten

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen