NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

 Outplacement Apeldoorn Nextjob:

NextJob Apeldoorn
Adres Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311 ST Apeldoorn
Telefoon (088) 20 50 888
E-mail info@nextjob.nl

Direct contact met coach Apeldoorn

Nextjob Outplacement Apeldoorn

NextJob Outplacement Apeldoorn hanteert een duidelijke aanpak om u te begeleiden naar een nieuwe baan. Na een eerste telefonisch contact volgt er een vrijblijvende afspraak op ons kantoor in Apeldoorn. Uw persoonlijke, professionele en financiële situatie wordt besproken en van daaruit stellen wij een Plan van aanpak op.

 

Outplacement coach Woudy Salemink: samen op zoek naar de kansen!

Jarenlang heb ik als coach en loopbaanbegeleider ervaring in outplacementtrajecten en 2e spoor trajecten. Het is een dankbaar vak om u weer aan het werk te helpen. Het omzetten van de eerste frustraties naar een positieve kijk in de toekomst. Het beste in u naar boven halen. U helpen weer de zekerheid van het kunnen terug te geven. Zoeken naar nieuw werk betekent ook om te kijken naar de mogelijkheden, naar uitdagingen maar vooral te kijken wat zoekt u echt in uw nieuwe werk. Het is een nieuwe kans. Dit kan een omscholing zijn naar totaal ander werk of juist blijven werken in het vak dat u zo geweldig vindt. Ik heb een commerciële achtergrond waarin netwerken belangrijk is. Netwerken is ook belangrijk bij outplacementtrajecten om nieuwe deuren te openen bij bedrijven en contacten te leggen over vacatures en werkmogelijkheden.

 

Solliciteren is een vak

Ook geef ik Word trainingen en sollicitatietrainingen. Solliciteren is een vak. En in de huidige maatschappij  is het belangrijk om gezien en gehoord te worden. Daarin wil ik u graag helpen en adviseren op een geduldige en begripvolle manier. Daarnaast geef ik ondersteuning bij de UWV-aanvragen. Het aanvragen van de WW, invullen van formulieren en het werken met de werkmap.

 

Coachen vind ik het belangrijkste in een outplacementtraject. Stimuleren, luisteren, oefenen van sollicitatiegesprekken en onzekerheden proberen weg te nemen. Daarnaast het netwerken en het zoeken naar werk. Ik heb voor verschillende bedrijven gewerkt met mensen op verschillende opleidingsniveaus en in verschillende branches. Het maakt niet uit welk werk u doet, als u maar elke dag met plezier naar uw werk toegaat. Daarin wil ik graag mijn steentje bijdragen als coach en loopbaanbegeleider.

 

Nieuwsgierig? Maak een vrijblijvende afspraak outplacement coach Apeldoorn of bel 088-20 50 888

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen