NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Netwerken

Zowel werkwoord als zelfstandig naamwoord. Kern is het bevorderen en onderhouden van sociale en professionele contacten met anderen, onder meer met als doel om de kansen op een nieuwe, betere baan te vergroten. Van het netwerken mag niet worden verwacht dat dit ogenblikkelijk tot een nieuwe baan leidt. Dat kan wel gebeuren, maar is eerder uitzondering dan regel. Bij netwerken gaat het om geven en nemen, en om ‘in beeld’ te komen en te blijven. De serieuze netwerker beperkt zich daarbij niet tot de kring van vrienden en collega’s. Het zijn juist de achterliggende netwerken, zeg maar die van de vrienden van de vrienden, die zo interessant kunnen zijn.

Er zijn vele manieren van netwerken, variërend van het actief bezoeken van beurzen, recepties en reünies, tot aan het even actief deelnemen aan digitale netwerken, zoals LinkedIN, Facebook en Twitter. Kies de netwerkmethode die bij u past. Iemand die alom te boek staat als zijnde zeer bescheiden, en die vervolgens plotseling op iedere denkbare borrel verschijnt en het hoogste woord voert, is een beetje verdacht.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen