NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

 Outplacement Amersfoort Nextjob:

NextJob Amersfoort
Adres Arnhemseweg 6 
3817 CH Amersfoort
Telefoon (033) 8200366
E-mail info@nextjob.nl

Direct contact met outplacement bureau Amersfoort

Outplacement Amersfoort NextJob

Aantal inwoners: 155.226 (14e stad van Nederland)

Werkloosheid: 6,8% t.o.v. een landelijk gemiddelde van 7,4%

  

Kandidaten begeleid door NextJob Outplacement in Amersfoort

NextJob Outplacement heeft kandidaten met succes begeleid van -onder andere- de volgende werkgevers:

Outplacement Amersfoort         Agis Zorgverzekeringen

Amersfoort Outplacement        FrieslandCampina

 

Outplacement Nextjob      VolkerWessels

  

NextJob Outplacement : regionale kennis en netwerk

NextJob Outplacement is 12 jaar geleden opgericht in Soest (nabij Amersfoort). NextJob kent de regio zeer goed en heeft een uitgebreid netwerk bij potentiele werkgevers.

  

Ontslagen bij grote verzekeraars in Amersfoort

Door het vertrek uit Amersfoort van de verzekeraars Achmea (naar Leusden) en De Amersfoortse (naar Utrecht) zijn er ontslagen gevallen. NextJob heeft een aantal medewerkers succesvol ondersteund naar een nieuwe baan.

  

Kansen  voor de werkgelegenheid in Amersfoort

De regio Amersfoort is jonger en hoger opgeleid dan andere Nederlandse regio’s. Dat biedt kansen voor groei en vernieuwing van bedrijven en werkgelegenheid. Het aantal banen is vanaf het jaar 2000 gegroeid van 173.000 naar 197.000. Dat is een toename van 1.600 banen per jaar, hetgeen hoger ligt dan gemiddeld in de provincie Utrecht. De werkgelegenheid in Amersfoort wordt gekenmerkt door een ‘denk’- en een ‘doe’-economie. 50 % van de banen zit in de publieke en commerciële dienstensector. De andere helft zit in toepassingsgerichte sectoren, zoals bouw, handel, vervoer en in mindere mate de industrie. De belangrijkste bedrijfstakken in Amersfoort zijn de zakelijke dienstverlening, de handel en de gezondheidszorg. Industrie neemt een bescheiden plaats in.

Amersfoort kent veel ontwerp- en adviesbureaus, ICT-bedrijven, hoofdkantoren, (zorg)verzekeraars en creatieve bedrijven. In Amersfoort zijn zowel grote werkgevers als kleine  innoverende bedrijven gevestigd.  

 

Strategische ligging biedt kansen voor werkgelegenheid

Amersfoort is strategisch gelegen: de Randstad is goed bereikbaar (met name Utrecht en Amsterdam), alsmede Noord en Oost Nederland. Dit biedt veel bedrijven een interessante meerwaarde. Ook is er voldoende en goed betaalbare kantoorruimte beschikbaar.

 

NextJob Outplacement Amersfoort coacht u óók naar zelfstandig ondernemerschap

Nextjob Outplacement Amersfoort kan u ook helpen bij het opzetten van een eigen onderneming. Ervaren business coach Erik Neve van NextJob Outplacement is gespecialiseerd in het ondersteunen van startend ondernemers.

 

Over outplacement en business coach Erik Neve

Erik Neve begeleidt u bij het opstellen van uw ondernemingsplan, het zoeken naar geschikte financiering, uitvoeren van lokale marktverkenning en branche onderzoek, bedrijfsfinanciën, heroriëntatie op product of dienst, op klanten en de markt.

 

Erik coacht op het gebied van uw persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van uw bedrijf en zet daarbij vaak de Entrepreneur-Scan, het Business Model Canvas en Empathy map als methodiek in.

 

Het uitgangspunt bij ons coaching traject bent u, uw bedrijfsidee, uw persoonlijke en zakelijke doelstellingen en de fase van ontwikkeling van uw plannen. Erik's aanpak is om met u stapsgewijs te werken aan een praktisch resultaat, een gerichte vertaling naar een uitvoerbaar, levensvatbaar en financieel haalbaar plan om daarmee gestelde persoonlijke en zakelijke doelstellingen te realiseren.

 

Sterke Punten business coach Erik Neve

  • Econoom
  • 30 jaar ervaring als bedrijfsadviseur / ondernemerscoach en als zelfstandig ondernemer
  • Sterk ontwikkeld empathisch en analytisch vermogen
  • Praktische instelling, “hands-on” mentaliteit, prestatiegericht, stimulerend en motiverend naar coachee maar ook realistisch en kritisch
  • Bijdrage geleverd aan opstart van vele bedrijven

 

Wilt u weten wat NextJob Outplacement Amersfoort voor u kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak outplacement coach of bel 033-82 00 366

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen