NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Voordelen van 2e spoor re-integratietraject via Outplacementbureau NextJob

Vanuit de Wet Verbetering Poortwachter stelt UWV dat u alles in het werk stelt om uw medewerker aan nieuw werk te helpen. Als dat niet lukt binnen uw eigen organisatie moet u een 2e spoor re-integratietraject inzetten bij een externe werkgever. Outplacementbureau NextJob verzorgt dit voor u. UWV verlangt ook dat u een dossier bijhoudt over alle stappen die ondernomen worden. NextJob zal gedurende het hele traject een uitgebreid stappenplan opstellen en een dossier bijhouden. De voortgang wordt duidelijk gecommuniceerd. Alle contactmomenten tussen NextJob en de kandidaat worden vastgelegd.

NextJob heeft een aantal zusterbedrijven die actief zijn op het vlak van sociale verzekeringen en (voorkomen van) verzuim. SV Control is specialist in sociale verzekeringen en vordert voor werkgevers subsidies terug van UWV en realiseert besparingen op het gebied van arbeidsongeschiktheid. Onafhankelijk Financieel Adviseurs geeft werknemers inzicht in hun financiële situatie waardoor een baan buiten de eigen organisatie eerder geaccepteerd wordt. 

Wilt u ook gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan nu contact met ons op.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen