NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Curriculum Vitae

Beknopte opsomming van de huidige en de voorgaande betrekkingen van een persoon, aangevuld met de opsomming van opleidingen, extra kwalificaties en ter zake doende bijzonderheden. De term  CV is een afkorting van Curriculum Vitae en wordt ook regelmatig gebruikt. Het Curriculum Vitae dient vooral om bij sollicitaties snel en effectief informatie te verschaffen aan de potentiële werkgever over de loopbaan van de sollicitant. In dit verband is het Curriculum Vitae onverbrekelijk verbonden met de sollicitatiebrief. Waar het Curriculum Vitae een nuchtere opsomming is van de feiten, is de sollicitatiebrief de uiting van de sollicitant van zijn of haar motieven en aspiraties.

Daarnaast leidt het Curriculum Vitae steeds vaker een ‘eigen leven’, dat wil zeggen los van de sollicitatiebrief. Veel professionals laten hun Curriculum Vitae achter bij bemiddelingsbureaus en bij digitale vacaturebanken, zonder direct te solliciteren, maar wel in de hoop dat werkgevers belangstelling hebben voor de gepresenteerde levensloop.

Tot slot zetten steeds meer professionals hun Curriculum Vitae op sociale media als LinkedIN en Facebook.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen