NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Outplacementbureaus

Specialisten op het gebied van begeleiding van mensen van de ene job naar de andere. Zij loodsen de kandidaat door het outplacementtraject met adviezen en trainingen. Bovendien informeren zij kandidaten over kansen op de arbeidsmarkt, onder andere op basis van hun netwerken. Het outplacementbureau gaat van start met een intake-gesprek om de kwalificaties en de ambities van de kandidaat in grote lijnen in kaart te brengen. Vervolgens kan worden ingezoomd op persoonlijke eigenschappen, specifieke vaardigheden, bijzondere wensen, et cetera. Zodra wensen en mogelijkheden helder zijn, begint de zoektocht op de arbeidsmarkt. Het outplacementbureau begeleidt dit zogenaamde ‘jobhunten’ op zowel de open als de verborgen arbeidsmarkten. Bovendien ondersteunt het bureau de kandidaat bij het opstellen van de sollicitatiebrief en het CV. Hetzelfde geldt ten aanzien van de voorbereidingen op het sollicitatiegesprek. De duur van het outplacementtraject is sterk afhankelijk van hetgeen de kandidaat wil en kan enerzijds, en wat de vraag op de arbeidsmarkt is anderzijds. Vaak is de duur van een outplacementtraject 6 maanden.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen