NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Jobhunten op internet

Tegenwoordig brengen bedrijven hun vacatures vaak onder bij recruitmentbu­reaus (uitzendbureaus, werving- en selectiebureaus, enzovoort). Deze bureaus zetten de vacatures op hun eigen website of ze gebruiken hiervoor vacature­banken, zoals Monsterboard. Bedrijven die zelf naar personeel zoeken en daar geen uitzendbureau voor gebruiken, zetten de vacatures meestal op hun eigen website. Ook als ze ervoor kiezen in een krant of een tijdschrift te adverteren, zijn deze vacatures vaak op het internet terug te vinden. Samengevat: vacatures zoeken is internet afstruinen. Google is een goede zoekmachine. Een van de meest effectieve manieren om een passende vacature te vinden is door in de zoekbalk van Google met behulp van kernwoorden uw ideale vacature te omschrijven. Beperk dit tot maxi­maal 4 kernwoorden.

Probeer niet verstrikt te raken op het internet. Voordat u het weet bent al­leen maar aan het zoeken naar vacatures. U moet ook nog solliciteren! Dwing uzelf om daadwerkelijk te reageren op geschikte functies.

stap terug Ga terug naar stap 3

                                                                                   stap terug Ga door naar stap 4

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen