NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Een nieuw begin na baanverlies

Op termijn kan ontslag tot iets goeds leiden. Neem deze overweging maar van het begin af aan als uitgangspunt! Zo kunt u misschien in uw nieuwe baan talenten aanspreken en tot ontwikkeling brengen die in uw oude baan niet aan bod kwamen. Sluit op voorhand niet uit dat u een betere job vindt dan wat u aan werk achterlaat.

Op weg naar die nieuwe job is het raadzaam om een outplacementcoach in de arm te nemen, die u de kneepjes van het vak bijbrengt en u bij elke te nemen stap professioneel ondersteunt. Natuurlijk, de outplacementcoach werkt niet voor niets, maar de kosten van een outplacementtraject worden veelal vergoed door de werkgever waar u afscheid van neemt, bijvoorbeeld als onderdeel van het sociaal plan. Bovendien zijn deze kosten fiscaal aftrekbaar voor de werkgever.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen