NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

1. Ontslag of Outplacement?

U dreigt uw baan te verliezen of misschien bent u al ontslagen. Dat is een gebeur­tenis die mensen niet altijd gemakkelijk te boven komen. Werk is immers niet al­leen een bron van inkomsten, het geeft ook structuur aan uw leven en u hebt contact met anderen. Veel mensen ontlenen hun eigenwaarde en identiteit aan hun baan. Maar als het u toch overkomt, ga dan niet bij de pakken neerzitten!

 

Het kan verschil maken tegen welke achtergrond u op zoek gaat naar nieuw werk. Gaat het om individueel ontslag of om collectief ontslag? Om “2de spoor re-integratie” (re-integratie outplacement)? Of heeft u zelf uw baan opgezegd? Indien er voorafgaand aan uw ontslag een Sociaal Plan is opgesteld, zorg er dan voor dat u alle details uit dit plan kent. Het is niet ongebruikelijk dat de werkgever, waarvan u afscheid neemt, een outplacementtraject faciliteert en/of ook de outplacementkosten voor zijn rekening neemt. Benut die kans, want professionele outplacementbegeleiding verhoogt uw kans van slagen aanmerkelijk.

 

Krijgt u een transitievergoeding mee, dan vindt u waardevolle informatie op de website www.transitievergoeding.nl. Stel tevens vast of u recht hebt op een WW-uitkering. Klik hier voor de details omtrent de werkloosheidsuitkering. De WW is geen gunst; u heeft er zelf premie voor betaald. Maak er gebruik van, zodat u tijd wint om werk te zoeken dat bij u past. Daarna start u met veel enthousiasme het outplacementtraject of re-integratietraject op weg naar nieuw werk: uw nieuwe uitdaging.

tijdsduur stap 1 Tijdsduur: 1 week

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen