NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Meer reviews van klanten

"Ik had grote twijfels, maar het voelde goed na het eerste gesprek, er is goed naar mij geluisterd en ik heb het gevoel dat we samen de eerste stappen hebben gezet naar een nieuwe toekomst."

 

"Het plan van aanpak is duidelijk met mij besproken tijdens de intakegesprekken, ik wist wat mij te wachten zou staan en hoe lang het ongeveer ging duren."

 

"Ik heb veel openheid ervaren, samen met mijn coach heb ik hard gewerkt en veel inzichten gekregen in wat ik wil en kan."

 

"Ik kijk terug op een waardevolle periode en een goede samenwerking met mijn coach, ik heb geleerd om bewust te kiezen. Werk is een onderdeel van je leven en je kunt zelf actie ondernemen om je situatie te verbeteren."

 

"Er zijn voldoende contactmomenten en deze verlopen op een prettige en open manier."

 

"Ik ben blij dat ik bij NextJob dit traject heb doorlopen, ze hebben mij goed geholpen en ik heb voldoende vacatures gekregen."

 

Meer weten over de outplacementtrajecten van Nextjob? Direct contact met onze outplacement coach of bel 088-2050 888 en spreek direct onze outplacement coach.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen