NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Ervaringen met NextJob Outplacement zeer positief beoordeeld

Onderzoeksbureau Cedeo keurt outplacementbureau's, loopbaancoaches en opleidingsinstituten. Dit moet klanten inzicht geven in de prestaties en klantervaringen. Cedeo doet uitgebreid onderzoek onder bestaande klanten middels interviews. De criteria zijn streng. Klanten moeten aangeven dat ze tevreden of zeer tevreden zijn over het outplacementtraject. Als de uitkomst van het onderzoek positief is, mag het bureau het certificaat Cedeo erkend voeren. De uitkomst voor NextJob is positief, voor 2019 en 2020 mag NextJob Outplacement het certificaat Cedeo erkend voeren.

 

Klant ervaringen zijn positief tot zeer positief  

Bij het klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo heeft 98 % van de opdrachtgevers zich 'tevreden' tot 'zeer tevreden' getoond over NextJob. Enkele letterlijke reviews van klanten:

“Het is een professioneel opererend bureau met oog voor de mens. Ze stellen je op je gemak en geven duidelijk uitleg over hun werkwijze. Vervolgens verdiepen ze zich in wat je wilt en wat de mogelijkheden zijn. Je voelt je echt gehoord. Ik ben vrij snel alweer aan het werk gegaan in een nieuwe baan.”

 

“Ik ben door het traject veel zelfverzekerder geworden, mede door de goede sollicitatietechniek. Er is een heel mooi CV opgesteld. We hebben samen sollicitatiebrieven gemaakt, die afgestemd waren op de huidige tijd en die mijn persoonlijkheid goed naar voren brachten. Ze gaven de nodige tips en trucs en in de voorbereiding op sollicitatiegesprekken hebben we samen geoefend op eventuele vragen.“

 

“Kenmerkend voor de adviseurs is de grote inzet en positieve uitstraling. Ik had te maken met 2 coaches tegelijkertijd, ik voelde me er heel goed bij. Elke coach had zijn eigen rol. Ze waren kundig, aardig en behulpzaam. Ook hebben ze aangegeven dat ik op hen kan terugvallen, als het niet goed zou gaan met de nieuw gevonden baan.“

Meer over klant ervaringen NextJob Outplacement

 

NextJob Outplacement mag in 2019 en 2020 het certificaat 'Cedeo-erkend' voeren

Wilt u het volledige rapport lezen? Ontvang het rapport gratis via Cedeo rapport klantervaringen NextJob Outplacement.

 

Wilt u weten wat outplacement inhoudt?

Maak een vrijblijvende afspraak met coach of bel 088 20 50 888 en spreek direct een outplacement coach. Er is altijd een coach in de buurt, NextJob Outplacement werkt landelijk.

 

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen