NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Over Senior Loopbaan Coach - Jos Schenk

 

“De beste coach ben je altijd zelf. Als Loopbaan Coach geef je alleen de richting aan, Het is altijd de klant die zichzelf duurzaam verder coacht!’

 

Als ervaren Sales- en communicatie Trainer en Business coach stond Jos Schenk samen met andere pioniers ruim 20 jaar geleden aan de wieg van NEXTJOB, toen nog een startend ambitieus Outplacement bedrijf.

 

Met zijn achtergrond in het onderwijs realiseerde hij zich dat zijn ambitie en toekomst in ieder geval niet in het onderwijs lag. Dat gaf in eerste instantie veel onrust. “Wat ik wilde en waar ik goed in was? Geen idee!” Gooide na een avontuur als uitgever van een Business-to-Business krant zelf ook het roer helemaal om en sprong in het diepe.

 

Realiseerde zich dat hij ruimte en autonomie nodig had om zich verder te kunnen ontplooien. Stelde eisen aan zichzelf en zijn omgeving. Uit die omgeving werd hij door een ervaren bevriende zakenrelatie en coach gewezen op zijn talenten. Outplacement bleek een goede richting te zijn. Vooral binnen een startende omgeving bleek niets leuker dan onzekerheden te vertalen naar groei.

 

“Te ervaren dat werk niet meer voelt als arbeid maar als persoonlijke groei is de ervaring en de rijkdom van mijn leven. Dat ik een oprecht advies van een relatie opvolgde die mij naar deze stap coachte deed me de waarde van coaching persoonlijk ervaren.”

 

Ontdekte zichzelf al doende als coach. Gesprekspartner van niveau. Met diepgang en geduld.  Jos heeft ondertussen diverse projecten en diverse reorganisaties begeleid. Met vakbonden, overheid en het bedrijfsleven heeft hij ondertussen honderden mensen begeleid naar een nieuwe baan. Daarnaast is hij ook een ervaren business coach voor (startende) ondernemers. Ook coacht Jos mensen met afstand tot de arbeidsmarkt: “Omdat het kan.”

 

De kracht van Jos ligt in het proces mensen zelf de regie te laten nemen in hun eigen ontwikkeling. “Mensen laten inzien dat ze meer talenten hebben dan ze zien. Dat ze meer waard zijn dat ze denken. Maar wel boter bij de vis. Een volgende stap moet wel haalbaar zijn. Dus is onze coaching altijd realistisch. Het resultaat telt. Ik ben nooit te beroerd iemand echt de waarheid te vertellen. Als een schop onder de kont nodig is geef ik die. Ik ben ik geen zachte heelmeester.”

 

Jos heeft zich de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd tot Senior Loopbaan Coach. “Mezelf samen met de klant verdiepen in zijn of haar drijfveren, motivatie, achtergrond en ambities leidt steeds vaker tot unieke resultaten. Duurzaamheid. Daar gaat het steeds meer om. Je leeft maar één keer. Dus haal er uit wat erin zit. Als je jezelf dat gunt tenminste!”

 

Maak een vrijblijvende afspraak met Jos of bel voor vragen.

 

Neem contact op met onze Loopbaan Coach Jos Schenk via jos@nextjob.nl of bel direct met Jos via 06-51 37 17 06 of
088 20 50 888.

 

Ook kun je een vrijblijvende kennismakingsafspraak op onderstaand afspraakformulier maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

Man Vrouw

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen