NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Wanneer outplacement

Als uw werkgever u wilt ontslaan, zal hij daar een goede reden voor moeten hebben. Uw werkgever kan u niet zomaar ontslaan, u geniet ontslagbescherming. Redenen kunnen zijn disfunctioneren, te weinig werk, onenigheid of een combinatie hiervan. Meestal willen zowel werkgever als werknemer in goede harmonie uit elkaar gaan. In dat geval zal de werkgever met u om de tafel gaan om afspraken te maken over uw ontslag. De werkgever doet u een ontslagvoorstel. Dit ontslagvoorstel bestaat uit een ontslagvergoeding, het veiligstellen van uw WW uitkering en vaak outplacement-ondersteuning. De ontslagvergoeding en de kosten van het outplacementbureau worden betaald door de werkgever. Outplacement wordt vaak aangeboden omdat het een effectieve manier is om een nieuwe baan en inkomen te vinden. Dat is een essentieel vooruitzicht wanneer u uw baan verliest. Als u -eventueel na onderhandelingen- akkoord gaat met het ontslagvoorstel, dan volgt er GEEN juridisch ontslagtraject bij de kantonrechter of UWV. Daar hebben werkgever én uzelf belang bij. Het is voor een werkgever trouwens NOOIT verplicht om outplacement aan te bieden.

 

Uiteraard zal outplacement ALLEEN onderdeel zijn van de ontslag-afspraken als u baat heeft bij hulp bij het vinden van een nieuwe baan. Dat kan zijn als u geen recente sollicitatie-ervaring heeft of lang bij een werkgever heeft gewerkt. Of u denkt dat uw kansen op de arbeidsmarkt niet zo hoog zijn. Een outplacementtraject verhoogt uw kansen op een nieuwe baan. Een outplacement traject doorloopt een aantal stappen. U krijgt bij elke stap ondersteuning van een ervaren coach.

Meer over 5 stappen outplacementtraject

 

Nieuwsgierig of outplacement u kan helpen bij het vinden van een nieuwe baan

Maak een afspraak met onze outplacement coach. Vul het contactformulier in voor een gratis en vrijblijvende afspraak. Wij nemen contact met u op om een datum en tijd af te spreken. In het kennismakingsgesprek leggen wij onze werkwijze uit en maakt u kennis met onze ervaren en gedreven coaches. U beslist daarna zelf of u met ons in zee gaat. Of bel 088 20 50 888 en spreek direct een outplacement coach.

Man Vrouw

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen