NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Workshop “Solliciteren anno nu” groot succes

In Zaandam is de digitale workshop “Het nieuwe solliciteren” voor meer dan 100 deelnemers verzorgd op initiatief van UWV Zaandam, gemeente Zaandam en Netwerkcafé Zaandam. Coach Jos Schenk van NextJob Outplacement kreeg een 8,7 van de deelnemers voor zijn bijdrage.

 

Zelf aan het stuur in je sollicitatiegesprek

Outplacementcoach Jos Schenk geeft uitleg over succesvolle gesprekstechnieken in sollicitaties. In de training werken werkzoekenden aan hun gesprekstechniek en leren ze de juiste vragen stellen. Handige tips geven je grip op je gesprek. In gesprek gaan met je nieuwe werkgever is een kwestie van zelf ook vragen stellen.

 

Durf je netwerk te gebruiken

Door je eigen netwerk te gebruiken, kom je in contact met potentiële werkgevers. Het is belangrijk om stil te staan bij wat netwerken is, maar ook wat het moeilijk maakt. Focus, pitch en voorbereiding zijn belangrijk voor effectief netwerken. Netwerken kun je oefenen zodat je de juiste vaardigheden ontwikkelt. Je maakt jouw eigen elevator pitch.

 

Flexwerken, ZZP en vast dienstverband

De meeste mensen willen een vast dienstverband, maar krijgen deze niet. Dat is de realiteit. Het is belangrijk om een beeld te krijgen van de voor- en nadelen en de verschillen tussen flexwerken, regulier dienstverband, het zzp-schap en het nieuwe werken. Verder leer je hoe je, zonder ondernemer of zzp’er te worden, wel de eigenschappen en vaardigheden van ondernemerschap kunt inzetten om een geschikte baan te vinden.

 

Hoe bekijkt een recruiter een CV en motivatiebrief

Waar wordt op gelet en waar moet je dus als sollicitant aandacht aan besteden. Waar moet een goede sollicitatiebrief en een goed CV anno nu aan voldoen? En waar moet je op letten als je uitgenodigd wordt voor een gesprek? Welke vragen stel je, wat kun je zeggen en wat niet?

 

Video solliciteren

Een videopresentatie kan een effectief middel zijn om nieuw werk te vinden. Werkzoekenden krijgen uitleg wat het maken en online zetten van een persoonlijke video inhoudt. Met de juiste achtergrond, belichting en houding maak je een technisch perfecte videopresentatie. Ook is de koppeling van je video-cv aan je LinkedIn-profiel een effectief instrument om in contact te komen met werkgevers.

 

Ook hulp nodig bij het vinden van een nieuwe baan? Informeer naar de outplacement trajecten van NextJob Outplacement

Maak een afspraak met outplacement coach Jos Schenk of bel 088 20 50 888.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen