NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

STAP-budget voor gratis opleiding ter waarde van € 1.000,-

Werknemers en werkzoekenden kunnen een aanvraag indienen voor een opleidingsbudget om hun positie op de arbeidsmarkt te versterken.

De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie. Jaarlijks zijn er 5 aanvraagrondes. Om de 2 maanden is een aanvraagperiode. 

Het doel van de overheid is dat u uzelf als werkende of werkzoekende blijft ontwikkelen tijdens uw loopbaan. Laat u bij- of omscholen en voorkom baanverlies. 

 

Wat is het STAP-budget?

Het STAP-budget is een regeling vanuit de overheid. UWV voert de regeling uit. Werknemers en werkzoekenden kunnen zich melden om hierop aanspraak te maken. Per persoon kan er één keer per jaar een aanvraag worden ingediend ter waarde van € 1.000. Het STAP-budget wordt direct aan de opleider uitgekeerd. U kunt een training aanvragen bij een opleider. NextJob biedt STAP-opleidingen aan. Het is een traject dat bestaat uit verschillende gesprekken met een van onze loopbaanadviseurs.

 

Inschrijven STAP-budget

Het is aan te raden om je nu al in te schrijven bij Nextjob. Geef in de aanvraag aan voor welk arbeidsmarktdoel je de subsidie gebruikt. Wij helpen u daarbij.

Het STAP-budget kun je NU bij ons aanvragen. Al onze cursussen en opleidingen komen in aanmerking. Je ontvangt direct je aanmeldingsformulier waarmee je de aanvraag kan activeren via het STAP-portaal.

NextJob is een Cedeo erkende opleider. Door ons Cedeo keurmerk voldoen we aan hoge kwaliteitseisen. Wij zijn hierop getoetst door Cedeo, een externe certificerende instelling. (zie www.cedeo.nl). Als leverancier van opleidingen werken we samen met diverse partners zoals UWV, DUO, FNV en OFA.

 

Vul hieronder het formulier in. Dan bekijken we samen of u recht heeft op het STAP-budget.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen