NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Beroepskeuzetest

U kunt een beroepskeuzetest zelfstandig uitvoeren of als onderdeel van een outplacementtraject uitvoeren. Direct na afloop van een beroepskeuzetest krijgt u de uitslag ervan, in de vorm van een rapport en een gesprek, als u de test heeft uitgevoerd via een outplace­mentbureau. Die geven u een nadere uitleg over de resultaten, handreikingen hoe u die moet interpreteren en welke conclusies u aan de test kunt verbinden. Bereid u er op voor dat er niet één pas­send beroep uit de test komt. Er wordt dus niet gezegd: ‘word verpleger’, maar ‘u geeft graag aandacht aan anderen, u voelt zich prettig wanneer anderen baat hebben bij uw aanwezigheid, u hebt een dienstverlenende instelling.’

Bij sommige testen krijgt u een lijstje met voorbeelden van passende banen en uw opleidings- en ervaringsniveau. Meestal zal uw loopbaancoach u een lijstje van suggesties kunnen geven en u helpen daar geschikte banen en organisaties bij te zoeken. Niet alle testen zijn even goed. Daarom is het niet altijd verstandig om een willekeurige test op internet te doen. Ga voor een goede test naar een goed outplacementbureau of goede loopbaancoach en bedenk: een beroepskeuzetest is slechts een hulpmiddel.

stap terug Ga terug naar stap 2

                                                                                   stap terug Ga door naar stap 3

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen