NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

NextJob Outplacement krijgt opnieuw Cedeo-erkenning

Voor het 8e jaar op een rij heeft NextJob outplacement de Cedeo-erkenning gekregen. Cedeo voert klanttevredenheidsonderzoeken uit bij klanten van outplacementbureau’s. Uit het onderzoek blijkt dat 95.6% van de kandidaten tevreden tot zeer tevreden is over NextJob Outplacement.

  

Cedeo is een certificerend onderzoeksbureau dat de kwaliteit van outplacementbureaus en reintegratiebureaus beoordeeld. In het klanttevredenheidsonderzoek onder klanten van NextJob scoort NextJob op alle punten goed tot zeer goed. Klanten zijn tevreden over de verschillende stappen in het voor-, uitvoerings-, en natraject en NextJob voldoet aan alle criteria rond kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Daarmee krijgt NextJob voor het 8 e jaar het keurmerk Outplacement en Loopbaanbegeleiding.

  

“NextJob-begeleider was opgewekt en oplossingsgericht”  

In het voortraject maakt NextJob altijd duidelijk wat de werkwijze is. Zo zei een klant: ‘’De verwachtingen worden uitgesproken en daar wordt goed naar geluisterd.’’ De adviseurs van NextJob worden klantgericht, inspirerend, betrokken, flexibel en persoonlijk genoemd. ‘’De begeleider was heel erg opgewekt, stimulerend en oplossingsgericht en had een positieve instelling.’’

  

“Kiezen uit een grote database van vacatures”

Over de uitvoering van de trajecten zijn alle kandidaten tevreden tot zeer tevreden. De opdrachtgever wordt door middel van rapportages op de hoogte gehouden. ‘’Het traject is heel praktisch opgezet. Het zit heel dicht bij de mensen met zijn motivatie, interesses en onzekerheden’’, zei een van de klanten. ‘’Uit een grote database van vacatures kan worden gekozen en de kandidaat kan altijd terecht voor advies.’’

  

“Prijs-kwaliteit verhouding is erg goed”

Ook de afronding wordt door de kandidaten als positief ervaren: ‘’Het vinden van de juiste baan is door de coach en de kandidaat gevierd met een lunch waarbij het outplacementtraject is geëvalueerd.’’ Daarbij komt dat de prijs-kwaliteitverhouding erg goed is. ‘’Het is de prijs zeker waard, ik heb gemerkt dat anderen veel duurder zijn’’ en ‘’Nextjob vind ik marktconform en daarnaast geven zij meer persoonlijke aandacht dan anderen.’’

  

Zoekt u een outplacementbureau?

Ervaar zelf de dienstverlening van NextJob Outplacement. De ervaren coaches van NextJob helpen u graag. Bel 088 20 50 888 en spreek direct een coach of direct contact outplacement coach.

 

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen