NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Meer hulp voor ontslagen winkelmedewerkers

Mensen die in de detailhandel hun baan verliezen, krijgen hulp bij het vinden van ander werk. Het gaat om een aanvulling op de dienstverlening van UWV. Van de 900.000 euro die het kost, komt de helft van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

 

Door de val van grote winkelketens zoals V&D en Perry Sport in 2016 kwamen er duizenden mensen op straat te staan. Voor veel gevallen is de dienstverlening van de UWV voldoende, maar daarnaast is nu aanvullende dienstverlening mogelijk. Het gaat om de telefonische loopbaansupportlijn detailhandel, loopbaangesprekken, workshops, bijeenkomsten en een loopbaanportaal. Dit zijn werkzaamheden die outplacementbureau's zoals NextJob uitvoeren.

 

De detailhandel is de afgelopen jaren sterk in beweging door onder andere de toename van internet verkoop. Het ministerie van Economische Zaken is bezig met een toekomstgericht personeelsbeleid en werkt aan het verminderen van het aantal vierkante meters winkeloppervlak. Dit zou massa ontslagen zoals deze in de toekomst moeten voorkomen.

 

Wordt u zelf ontslagen?

Zelf ontslagen? Hulp nodig van een outplacementbureau? Direct contact outplacement coach NextJob of bel 088 20 50 888

 

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen