NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Outplacement gunstig voor werknemers én werkgevers

Werkgevers zijn sinds 1 juli 2015 verplicht om werknemers bij ontslag een transitievergoeding mee te geven. De transitievergoeding mag bruto ingezet worden voor outplacement en loopbaanbegeleiding. Het inzetten van loopbaanbegeleiding is voor werknemers een goede optie. Een loopbaancoach helpt bij succesvolle outplacement.

 

Ongeveer tweederde van de werknemers vindt na een outplacementtraject werk in een andere functie, blijkt uit onderzoek. Ongeveer de helft vindt deze nieuwe baan buiten de branche waar men werkzaam was. In een outplacementtraject krijgen werknemers een duidelijk overzicht van alle opties binnen de arbeidsmarkt. Zo komen er ook banen buiten de huidige functie en/of branche in beeld bij veel mensen. Outplacement is gericht op sollicitatietraining, ondersteuning en begeleiding naar een nieuwe baan. Met het inzien van de talenten en vaardigheden van een werkzoekende kan het vinden van een nieuwe baan vaak op een snelle en efficiënte manier gebeuren.

 

Zoekt u meer informatie of wilt u contact met een outplacement coach?                       

Meer informatie over outplacementtraject NextJob of laat onze outplacement coach contact met u opnemen via contact coach.

 

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen