NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Directeur Nextjob Outplacement treedt toe tot adviseursgroep Rendement

Marius Winter, directeur van Nextjob Outplacement, is toegetreden tot de adviseursgroep van Rendement Uitgeverij. Via de adviesdesk op de website van Rendement beantwoordt hij vragen en geeft advies over het begeleiden van ontslagen medewerkers via outplacement.

 

Rendement Uitgeverij is voor HRM professionals

Rendement Uitgeverij voorziet vakprofessionals HRM van actuele en praktische vakinformatie en advies. Het biedt een breed multimediaal portfolio zoals vakbladen, opleidingen en congressen, nieuwsbrieven en een adviesdesk met een groot scala aan adviseurs met ruime ervaring in hun vakgebied. Marius Winter is een van de adviseurs van de adviesdesk.

 

Marius Winter van NextJob heeft 13 jaar ervaring in outplacement

Marius Winter heeft 13 jaar ervaring in het begeleiden van boventallige en ontslagen medewerkers via outplacement. Outplacement biedt een effectieve ondersteuning om ontslagen werknemers naar een nieuwe baan te begeleiden. Het overheidsbeleid is erop gericht om werknemers na ontslag snel te re-integreren in een nieuwe baan (bijvoorbeeld de nieuwe Wet Werk en Zekerheid). De transitievergoeding bij ontslag mag bruto gebruikt worden voor outplacement en opleiding. Veel werkgevers volgen dit overheidsbeleid en bieden outplacement aan. Voor werknemers die lange tijd bij een werkgever hebben gewerkt bestaat behoefte aan begeleiding bij het solliciteren en het vinden van een nieuwe baan. Zij schakelen een outplacementbureau in.

 

NextJob Outplacement heeft zeer tevreden klanten

NextJob begeleidt ontslagen medewerkers naar een nieuwe baan en hanteert een aantal succesvolle instrumenten. NextJob Outplacement is Cedeo-erkend. Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor organisaties actief op het gebied van HR. Cedeo verleende het keurmerk ‘Cedeo-erkend’ aan NextJob Outplacement op basis van hoge klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

Rapport cedeo klanttevredenheid aanvragen

  

Wilt u meer weten over de outplacementtrajecten van NextJob?

Bel onze coaches via 088-20 50 888 of via direct contact outplacement coach

 

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen