NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Overheid start campagne 'Mijn werk en zekerheid'

De overheid is gestart met een campagne over de nieuwe Wet werk en zekerheid (Wwz). Het doel is om mensen te informeren over de nieuwe ontslagregels die vanaf 1 juli 2015 gelden.

 

De nieuwe ontslagregels zorgen ervoor dat de mogelijkheden om langere tijd te werken met tijdelijke contacten wordt beperkt. Tijdelijke contracten zullen sneller overgaan in vaste contracten. Waar de periode van elkaar opvolgende tijdelijke contacten eerder nog 3 jaar was, zal het vanaf 1 juli 2015 2 jaar zijn.

 

Mensen die op een tijdelijk contract minimaal 2 jaar in dienst zijn geweest en waarbij de arbeidsovereenkomst is geëindigd op initiatief van de werkgever, zullen met de Wet werk en zekerheid (Wwz) recht hebben op een transitievergoeding. Transitievergoeding berekenen.  De transitievergoeding kan worden gebruikt voor het sneller vinden van een nieuwe baan via outplacement.

 

Wilt u weten wat outplacementbureau NextJob voor u kan betekenen? Contact outplacement coach

 

Om zoveel mogelijk mensen te informeren zal de overheid gebruik maken van radiospotjes, Social Media en online advertenties. De campagne is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen