NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Outplacementbureau NextJob ontvangt hoge klantwaardering

Outplacementbureau NextJob verlengt Cedeo erkenning

Om binnen de vele outplacementbureau's in Nederland zicht te krijgen op tevredenheid van klanten over outplacementtrajecten en loopbaanbegeleiding, voert onderzoeksbureau Cedeo klanttevredenheidsonderzoeken uit.

 

Klanttevredenheidsonderzoek van NextJob hoog

NextJob Outplacement voldoet ruim aan de strenge kwalitateitseisen die Cedeo stelt. Klanten (werkgevers en werknemers) van de outplacementdiensten van NextJob zijn benaderd door Cedeo met vragen over hun ervaringen met NextJob. Doel is het onderzoeken in hoeverre de gewekte verwachtingen en beloften zijn waargemaakt. Pas bij hoge tevredenheid over het voor-, uitvoerings- en natraject, én indien er wordt voldaan aan continuïteit en bedrijfsgerichtheid komt een outplacementbureau in aanmerking voor een Cedeo-erkenning.

 

Klanten zeer tevreden over NextJob Outplacement

Klanten reageren zeer positief op de ervaringen met NextJob Outplacement. De positieve referenties, het prettige contact, de sympathieke gesprekspartners, de professionaliteit, het snelle reageren en de goede prijs-kwaliteitverhouding worden genoemd als redenen om met NextJob Outplacement in zee te gaan. ''Ik vind de outplacement coaches van NextJob heel praktisch, niet vaag maar concreet. Ze gaan met de mensen aan de slag'', aldus een van hen.

 

Plan van aanpak outplacementtraject

Het plan van aanpak wordt eerst in concept aangeleverd en wordt met de inbreng van de kandidaat gesmeed tot een definitief plan. ''Het programma van het outplacementtraject was absoluut zeer doelmatig en planmatig en per periode waren de stappen duidelijk omschreven.'', aldus een van de klanten. De kosten van het outplacementtraject zijn vooraf bekend en worden helder omschreven in de offerte. Meer over werkwijze outplacement

 

Uitvoering outplacementtraject

Alle ondervraagden lieten weten tevreden tot zeer tevreden te zijn over de uitvoering. In de uitvoering wordt aandacht besteed aan testen op het gebied van interessen en capaciteiten, de sollicitatietraining, het optimaliseren van het CV, het zoeken van vacatures en het netwerken. ''De trajecten zijn heel persoonlijk en afgestemd op de behoefte van de medewerker. Opvallend is hoe snel ze met iemand aan de slag gaan en er kort opzitten. Tussentijds krijg ik prima rapportages per kandidaat.'', reageert een van de klanten (werkgever).

 

Outplacement coaches

Meerdere positieve geluiden komen naar voren over de adviseurs. De professionaliteit, het goed kunnen luisteren, het invoelend vermogen, de persoonlijke aandacht, de deskundigheid en de flexibiliteit worden onder andere genoemd. Meer over outplacement coaches van NextJob

 

Afronding outplacementtraject

De kandidaat kan altijd nog contact opnemen, als hij vragen heeft of behoefte heeft aan ondersteuning. Een van de klanten (werkgever) antwoordde: ''Naar ons worden kort de punten gerapporteerd over wat er is doorlopen en wat de status is van het traject.''

 

Organisatie en administratie van NextJob Outplacement

''De beschikbaarheid is in een woord fantastisch'', aldus een van de klanten (werknemer). De bereikbaarheid van NextJob, zowel per e-mail als telefonisch, wordt zeer goed bevonden. Informatie wordt volgens de geinterviewden op tijd verstrekt en de gemaakte afspraken worden altijd nagekomen. NextJob staat open voor feedback en klachten worden naar tevredenheid opgelost.

 

Relatiebeheer

Men beoordeelt de contacten als heel persoonlijk en prettig. De meesten geven aan dat ze door NextJob keurig op de hoogte worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen.

 

Prijs-Kwaliteitverhouding

Prijzen worden marktconform gevonden en de tevredenheid over de geleverde kwaliteit is groot. Enkelen (werkgevers) verwoorden dit als volgt: ''Ik krijg waar voor mijn geld en de medewerker voelt zich geholpen'', ''Ik vind het uitstekend voor een outplacementtraject op maat'' en ''Volgens mij hebben we een goede deal gesloten.''

 

Tevredenheid projectuitvoering

Alle respondenten zijn tevreden tot zeer tevreden over de uitvoering van het traject. Op basis van de positieve uitslag van het uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek mag NextJob Outplacement in 2015 en 2016 het predikaat 'Cedeo-erkend' voeren voor outplacement, loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching.

 

Meer informatie over NextJob Outplacement

Meer weten over de werkwijze van NextJob ? Zie outplacementtraject Nextjob

Wilt u het klanttevredenheidsonderzoek ontvangen ? Bestel gratis outplacement onderzoek NextJob

 

Zoekt u een outplacementbureau ?

 

Outplacement Amsterdam

Outplacement Utrecht

Outplacement Amersfoort

Outplacement Hilversum

Outplacement Soest

 

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen