NextJob - Outplacement
Cedeo 088 - 2050888
Menu

Outplacement voor werkloze hypotheekklanten

ING-klanten die hun baan kwijtraken krijgen outplacement en jobcoaching. Randstad Outplacement moet de werkzoekende hypotheekklant weer aan het werk krijgen om voldoende inkomen te genereren.

 

Het doel is werkloze ING-klanten hulp te bieden bij het vinden van werk of het starten van een eigen bedrijf. Werkloosheid of -als ZZP-er- geen opdrachten hebben, is een belangrijke reden waarom klanten betalingsproblemen hebben met hun hypotheek. Oplossingen als budget-coaching en rentepauze worden al actief  ingezet maar bieden slechts tijdelijk een oplossing. Met het bieden van outplacement wilt ING stimuleren dat klanten weer werk en inkomen hebben. De bank betaalt de kosten van het outplacementtraject bij Randstad. In het eerste gesprek met de outplacementcoach krijgt de klant persoonlijk advies over het vinden van werk of het binnenhalen van opdrachten.

 

Werkgever betaalt vaak outplacementtraject

Bovenstaand outplacement initiatief van ING is nieuw. Vaak bieden werkgevers de werknemer bij ontslag naast een ontslagvergoeding ook een outplacementbudget aan. De werknemer kan zelf zijn outplacementbureau zoeken, waarbij hij met het budget een traject inkoopt. Voordeel is dat het outplacementtraject direct na het ontslag start. Hoe eerder starten met outplacement, hoe hoger de slagingskansen tot het vinden van een nieuwe baan. Meer weten ? Lees over de outplacementtrajecten van NextJob

 

 

Bestel GRATIS boek Van werk naar WERK

Ontvang het gratis boek 'Van werk naar werk'.Ontvang gratis boek “Van werk naar WERK” van NextJob Outplacement. In dit boek staan tips voor het vinden van een nieuwe baan.

Gratis aanvragen

Vestigingen

Almere Amersfoort Amsterdam
Hilversum Soest Utrecht
Andere vestigingen
Klik op een provincie voor de contact-gegevens.
Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Gelderland Utrecht Noord-Holland Flevoland Overijssel Friesland Groningen Drenthe

Maak een afspraak

Maak direct een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze gedreven coaches.

Maak afspraak

Check GRATIS uw vaststellings-overeenkomst

Laat onze juristen uw beëindigingsovereenkomst controleren.

Maak afspraak

STAP-budget van 1.000,- ook voor u?

STAP COACH

Kijk of u recht heeft op een opleidingsbudget ter waarde van 1.000,-

 

Gratis info

Bestel het gratis boek Start eigen bedrijf

Ontvang het gratis boek 'Start je eigen bedrijf'.Uw eigen bedrijf beginnen vanuit een ontslagsituatie? In deze gratis uitgave vindt u allerlei tips en adviezen voor het starten van uw eigen bedrijf.

Gratis aanvragen

Klantonderzoek

Ontvang het klantervarings-onderzoek van Cedeo

Direct aanvragen

Bestel het gratis boek "Tweede Spoor Traject 2024"

Bestel gratis boek transitievergoeding 2021

Dit boek geeft uitleg over UWV-eisen bij reïntegratie zieke werknemer, Tweede Spoor-traject en Wet Verbetering Poortwachter.

 

Gratis aanvragen